Ingredienser
-
20 dadler
-
10 skiver bacon
-
20 stk små trepinner
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!
Baconsurrede dadler er perfekt på tapasbordet eller som snacks. De søte dadlene sammen med det salte baconet, smaker bare helt fantastisk!
Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?
Vil du lage flere tapas- eller småretter? Hva med å teste disse?
- Lefserull med spekeskinke
- Chili- og hvitløksmarinerte scampi
- Nydelige sprø vårruller
- Fylte djevelegg
- Sommerruller med reker og grønnsaker
Steg
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
Ha de på et brett med bakepapir, stek i ovnen på 180 grader varmluft i ca. 15 minutter til de er gylne brune. |
3
Ferdig
|
Disse kan også lages og stekes dagen før de skal serveres. Varm opp på 180 grader i ca 5 minutter, før servering. |
4 Kommentarer Skjul Kommentar
Kan man fryse dadler med bacon og varme opp før bruk
Har aldri gjort det før, men det regner jeg med vil gå helt fint 🙂
Hei. Noen spørsmål:
– Hvilke dadler er best å bruke? Gikk på en innvandrerbutikk, og spurte om råd. Men de må ha misforstått, for jeg kom hjem med daddelpaste?(syns de er så dyre på Kiwi/meny)
– Legger du pinnene i vann før du putter dem i ovnen?
– Deler du bacon på langs eller på tvers?
Takk for svar ?
Hei! Jeg pleier å kjøpe dadler på rema 1000 og coop extra. Der har de en hvit pakke med myke og saftige dadler, som også er passe store. Håper du finner ut av det 🙂 Legger ikke pinnene i vann og jeg deler baconet på tvers slik at det blir litt kortere strimler. Hvis du surrer en hel baconskive rundt dadlene, synes jeg det blir for mange lag rundt dadlene og det innerste blir ofte ikke ferdig stekt 🙂