Ingredienser
-
20 dadler
-
10 skiver bacon
-
20 stk små trepinner
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!
Baconsurrede dadler er perfekt på tapasbordet eller som snacks. De søte dadlene sammen med det salte baconet, smaker bare helt fantastisk!
Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer 😍
Vil du lage flere tapas- eller småretter? Hva med å teste disse?
- Lefserull med spekeskinke
- Chili- og hvitløksmarinerte scampi
- Nydelige sprø vårruller
- Fylte djevelegg
- Sommerruller med reker og grønnsaker
Steg
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
Ha de på et brett med bakepapir, stek i ovnen på 180 grader varmluft i ca. 15 minutter til de er gylne brune. |
3
Ferdig
|
Disse kan også lages og stekes dagen før de skal serveres. Varm opp på 180 grader i ca 5 minutter, før servering. |