Baconsurrede dadler
Perfekt til tapas og fingermat

3 2
Baconsurrede dadler

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
20 dadler
10 skiver bacon
20 stk små trepinner
  • 40 MINUTTER
  • Porsjoner 10
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Baconsurrede dadler er perfekt på tapasbordet eller som snacks. De søte dadlene sammen med det salte baconet, smaker bare helt fantastisk!

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?

Vil du lage flere tapas- eller småretter? Hva med å teste disse?

sommerrull med reker og grønnsaker

(Visited 347 748 times, 108 visits today)

Steg

1
Ferdig

Skjær et snitt i daddelen og fjern steinen.
Hvis dadlene er store, del de i to.

Del baconskiver i to og surr bacon rundt dadlene og sett en trepinne igjennom.

2
Ferdig

Ha de på et brett med bakepapir, stek i ovnen på 180 grader varmluft i ca. 15 minutter til de er gylne brune.

3
Ferdig

Disse kan også lages og stekes dagen før de skal serveres. Varm opp på 180 grader i ca 5 minutter, før servering.

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Djevelegg
neste
Pastasalat med bacon
forrige
Djevelegg
neste
Pastasalat med bacon

4 Kommentarer Skjul Kommentar

Hei. Noen spørsmål:
– Hvilke dadler er best å bruke? Gikk på en innvandrerbutikk, og spurte om råd. Men de må ha misforstått, for jeg kom hjem med daddelpaste?(syns de er så dyre på Kiwi/meny)
– Legger du pinnene i vann før du putter dem i ovnen?
– Deler du bacon på langs eller på tvers?

Takk for svar ?

Hei! Jeg pleier å kjøpe dadler på rema 1000 og coop extra. Der har de en hvit pakke med myke og saftige dadler, som også er passe store. Håper du finner ut av det 🙂 Legger ikke pinnene i vann og jeg deler baconet på tvers slik at det blir litt kortere strimler. Hvis du surrer en hel baconskive rundt dadlene, synes jeg det blir for mange lag rundt dadlene og det innerste blir ofte ikke ferdig stekt 🙂

Legg Til Din Kommentar