Baconsurrede dadler
Perfekt til tapas og fingermat

0 0
Baconsurrede dadler

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
20 dadler
10 skiver bacon
20 stk små trepinner
  • 40 MINUTTER
  • Porsjoner 10
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Baconsurrede dadler er perfekt på tapasbordet eller som snacks. De søte dadlene sammen med det salte baconet, smaker bare helt fantastisk!

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer 😍

Vil du lage flere tapas- eller småretter? Hva med å teste disse?

sommerrull med reker og grønnsaker

(Visited 94 860 times, 24 visits today)

Steg

1
Ferdig

Skjær et snitt i daddelen og fjern steinen.
Hvis dadlene er store, del de i to.

Del baconskiver i to og surr bacon rundt dadlene og sett en trepinne igjennom.

2
Ferdig

Ha de på et brett med bakepapir, stek i ovnen på 180 grader varmluft i ca. 15 minutter til de er gylne brune.

3
Ferdig

Disse kan også lages og stekes dagen før de skal serveres. Varm opp på 180 grader i ca 5 minutter, før servering.

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Djevelegg
neste
Pastasalat med bacon
forrige
Djevelegg
neste
Pastasalat med bacon

Legg Til Din Kommentar