Kyllingsuppe med urter og pasta

0 0
Kyllingsuppe med urter og pasta

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
3 gulrøtter
1 løk
3 hvitløksfedd
0.5 purreløk
0.25 sellerirot
600 g kylling lårfilet
1 dl olivenolje
6 kvaster frisk rosmarin
1 ts tørket oregano
1 liter kyllingkraft
50 g hvetemel
3 dl kremfløte
150 g pasta
4 ss limesaft/sitronsaft
0.5 potte basilikum
salt og pepper
Inneholder:
  • Gluten
  • Laktose
Kjøkken:

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Denne oppskriften på kyllingsuppe med urter og pasta, er både enkel å lage og er veldig smakfull. Jeg bruker som regel kylling lårfilet i supper, da jeg synes det blir mye saftigere enn vanlig kyllingfilet. Et godt brød til er et must, og dette eltefrie focacciabrødet er helt nydelig. Server med godt smør eller aioli ved siden av brødet. Se gjerne video av hvordan jeg lager suppen her på min instagramprofil Ida Maries mat ♥

Kyllingsuppe med urter og pasta

Liker du denne oppskriften på kyllingsuppe med urter og pasta, og er du generelt glad i gode kyllingsupper? Da bør du også teste ut denne oppskriften på nydelig kyllingsuppe med karri og grønnsaker.

Dette kan du preppe dagen i forveien:

  • Kutt alle grønnsakene.
  • Mariner og stek kyllingen, kok den ferdig i kyllingkraft.
  • Dermed gjenstår det kun å gjøre ferdig steg 3-6 før servering.
(Visited 1 636 times, 12 visits today)

Steg

1
Ferdig

Kutt alle grønnsakene i små biter og finhakk urtene.

2
Ferdig

Ha kyllinglårfiletene i en pose med olivenolje, halvparten av den finhakkede rosmarinen, tørket oregano og et par klyper salt og pepper. Kna godt slik at alt blandes godt med kyllingen. La gjerne marinere i kjøleskap over natten for ekstra god smak.

3
Ferdig

Varm opp en stekepanne til middels-høy varme og fordel lårfiletene utover stekepannen. La de ligge å steke uforstyrret i cirka 6-7 minutter, til de har fått en gyllen og fin stekeskorpe, før du snur dem rundt. La steke videre i 2-3 minutter, før du heller over kyllingkraften. La lårfiletene ligge å småkoke i maks 5 minutter, før du flytter lårfiletene over på en tallerken.

4
Ferdig

Varm opp en romslig gryte med olivenolje og stek grønnsakene ett par minutter til de er blanke. Tilsett hvetemel og rør godt rundt, før du heller i den varme kyllingkraften og kremfløte. La koke opp før du tilsetter pasta og småkok videre i cirka 10-15 minutter (se anvisning på pastapakken du bruker).

5
Ferdig

Del lårfiletene med gaffel eller kutt dem i mindre biter, og ha dem over i suppen mot slutten av koketiden.

6
Ferdig

Smak til suppen med salt, pepper og sitronsaft, og tilsett finhakket basilikum og resten av den finhakkede rosmarinen like før servering.

7
Ferdig

Server suppen med focacciabrød og godt smør eller aioli :)

Ida Marie Aamot Storbakken

Mitt navn er Ida Marie, jeg har fagbrev som kokk og har gitt ut to kokebøker; Vennemat og oppfølgeren Vennefavoritter. Jeg har drevet denne matbloggen i over 11 år og brenner for å formidle gode oppskrifter med detaljerte fremgangsmåter, enkle ingredienser og fristende bilder. Takk for at du besøker matbloggen min - ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på <3 - Ida Marie

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
Crispy Chicken med mango- og papayasalsa
forrige
Crispy Chicken med mango- og papaysalsa fra Santa Maria (reklame)
surdeigsciabatta
neste
Surdeigsciabatta
Crispy Chicken med mango- og papayasalsa
forrige
Crispy Chicken med mango- og papaysalsa fra Santa Maria (reklame)
surdeigsciabatta
neste
Surdeigsciabatta

Legg Til Din Kommentar

+