Lefserull med spekeskinke og ruccula
Perfekt til tapas og fingermat

7 10
Lefserull med spekeskinke og ruccula

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
6 stk tortillalefser
1 pakke ruccula
200 gram kremost Du kan velge naturell kremost, men du kan også velge kremost med feks. hvitløk og urter.
ferske urter gressløk/persille
Litt salt og pepper
300 gram skivet spekeskinke
Eller
300 gram røykelaks
Inneholder:
  • Gluten
  • Laktose
Kjøkken:

Ingredienser

  • Eller

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Lefserull med spekeskinke, ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Lefserullene er en slager på tapasbordet, eller som snacks ved siden av ost og kjeks, i tursekken eller i matpakka. Du kan selv velge hva du vil ha inni rullene og det er godt med både spekeskinke og røykelaks!

Lager du lefsene som en av mange retter til tapasbordet regner du ca. en halv lefse pr. person! (3-4 biter pr. person. Det kommer litt an på hvor store du kutter dem).

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer 😍

Lefserull med spekeskinke og ruccula

(Visited 178 809 times, 111 visits today)

Steg

1
Ferdig

Bland naturell kremost med litt salt og pepper i en bakebolle. Du kan også tilsette litt hakket persille eller gressløk om du har det. Hvis du vil ta den raske løsningen, finnes det kremoster med feks. hvitløk og urter.
Smør kremostblandingen utover lefsene og ha på litt rucculasalat.

2
Ferdig

Legg spekeskinke eller røykelaks over rucculasalaten og rull lefsen stramt sammen.
Hvis du bruker røykelaks i stedet for spekeskinke, passer det veldig godt med kremost med dill eller å ha fersk dill på.

3
Ferdig

Hvis du lager lefserullene dagen før, kan du vente med å kutte de til rett før de skal serveres!
Dekk lefsene med plastikkfolie og la de ligge i kjøleskapet. Ta de ut en time før servering slik at de blir myke og smakene kommer mer frem. Kutt lefsene annen hver gang rett over og på skrått slik at du får satt de opp på fatet.

4
Ferdig

Legg opp på fat! Lager du med forskjellig fyll kan det være lurt å dele det opp slik jeg har gjort på bildet!

5
Ferdig

Utrolig godt å servere disse lefserullene til ost og kjeks!

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
MYKE HORN MED OST OG SKINKE
neste
Crispy kyllingburger
forrige
MYKE HORN MED OST OG SKINKE
neste
Crispy kyllingburger

7 Kommentarer Skjul Kommentar

Skal man ikke ha på mer ingredienser utover lefsa blir det ikke mye «tom» lefse når man starter å rulle da? Og hvilken vei ruller du den? På siden av rucculaen eller rulle fra enden av rucculaen ?

Jeg pleier å smøre godt med kremost utover hele lefsa, deretter tar jeg ruccula og spekeskinke fra den ene til den andre siden. Bildet er bare tatt halvveis i prosessen. Når jeg ruller bretter jeg først mot midten, og deretter ruller jeg, om det ga noe mening ☺️

Legg Til Din Kommentar