Ingredienser
-
6 stk tortillalefser
-
1 pakke ruccula
-
200 gram kremostDu kan velge naturell kremost, men du kan også velge kremost med feks. hvitløk og urter.
-
ferske urtergressløk/persille
-
Litt salt og pepper
-
300 gram skivet spekeskinke
-
Eller
-
300 gram røykelaks
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!
Lefserull med spekeskinke, ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Lefserullene er en slager på tapasbordet, eller som snacks ved siden av ost og kjeks, i tursekken eller i matpakka! Du kan selv velge hva du vil ha inni rullene, og det er godt med både spekeskinke og røykelaks!
Lager du lefsene som en av mange retter til tapasbordet regner du ca en halv lefse pr. person!
Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer 😍
Steg
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
Hvis du lager lefserullene dagen før, kan du vente med å kutte de til rett før de skal serveres! Kutt lefsene annen hver gang rett over og på skrått slik at du får satt de opp på fatet :) |
4
Ferdig
|