Ingredienser
-
6 stk tortillalefser
-
1 pakke ruccula
-
200 gram kremostDu kan velge naturell kremost, men du kan også velge kremost med feks. hvitløk og urter.
-
ferske urtergressløk/persille
-
Litt salt og pepper
-
300 gram skivet spekeskinke
-
Eller
-
300 gram røykelaks
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!
Lefserull med spekeskinke, ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Lefserullene er en slager på tapasbordet, eller som snacks ved siden av ost og kjeks, i tursekken eller i matpakka. Du kan selv velge hva du vil ha inni rullene og det er godt med både spekeskinke og røykelaks!
Lager du lefsene som en av mange retter til tapasbordet regner du ca. en halv lefse pr. person! (3-4 biter pr. person. Det kommer litt an på hvor store du kutter dem).
Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?
Steg
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
Hvis du lager lefserullene dagen før, kan du vente med å kutte de til rett før de skal serveres! |
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
9 Kommentarer Skjul Kommentar
Kan dem oppbevares lenge i kjøleskapet
Ja 3-4 dager ☺️
Hei er det greit å sette de ferdige lefsene i kjøleskap et par timer med folie / plast ..på forhånd takk for svar
Hei! Det går helt fint 🙂
Skal man ikke ha på mer ingredienser utover lefsa blir det ikke mye «tom» lefse når man starter å rulle da? Og hvilken vei ruller du den? På siden av rucculaen eller rulle fra enden av rucculaen ?
Jeg pleier å smøre godt med kremost utover hele lefsa, deretter tar jeg ruccula og spekeskinke fra den ene til den andre siden. Bildet er bare tatt halvveis i prosessen. Når jeg ruller bretter jeg først mot midten, og deretter ruller jeg, om det ga noe mening ☺️
Tusen takk??
Hvilen type lefser bruker du?
Jeg bruker vanlige taco-lefser/tortillalefser 🙂