Crispy Chicken med mango- og papaysalsa fra Santa Maria (reklame)

0 0
Crispy Chicken med mango- og papaysalsa fra Santa Maria (reklame)

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen
Kjøkken:

    Ingredienser

    Fremgangsmåte

    Del

    Reklame for Santa Maria

    Jeg har delt tre av mine tacofavoritter med Santa Maria og VG, og kan nå dele den ene oppskriften på Crispy Chicken med mango- og papayasalsa med dere her på bloggen.

    Santa Maria

    Som mange andre i Norge er taco noe vi spiser forholdsvis ofte her hjemme. Til tross for at jeg er veldig glad i vanlig norsk fredagstaco, er jeg også glad i ulike tacovarianter. Mine favoritter er kremet tacosuppe, taco i tacotubs med rødløkschutney og Crispy Chicken med mango- og papayasalsa. Alle disse oppskriftene faller i smak for store og små, og jeg anbefaler deg å sjekke ut alle oppskriftene i denne linken om du vil ha oppskrift på alle variantene.

    Dette kan du preppe dagen i forveien:

    • Vask og kutt salat
    • Rens granateplet
    • Finsnitt vårløk
    • Vend kyllinglårfiletene i Crispy Chicken blandingen (pakkes godt inn)

    Dermed gjenstår det kun å steke kylling lårfiletene og varme tortillalefsene, like før servering.

    Crispy Chicken med mango- og papayasalsa

    I denne oppskriften har jeg brukt tortillalefser fra Santa Maria som er laget på rødbeter. Du kan også gå for vanlige tortillalefser om du vil det.

    (Visited 1 077 times, 5 visits today)

    Steg

    1
    Ferdig

    Rens granateplet, vask og kutt salaten og vårløken i tynne strimler.

    2
    Ferdig

    Ha lårfiletene i en bakebolle med ett par spiseskjeer olje og crispy chicken spicemix. Bland alt godt sammen slik at pulveret fordeler seg jevnt utover kyllingen.

    3
    Ferdig

    Varm opp en stekepanne på middels varme og ha i godt med olje, slik at det akkurat dekker bunnen. Fordel lårfiletene utover, stek gjerne i to omganger så ikke stekepannen overfylles. La lårfiletene ligge å steke i cirka 5 minutter, til gyllen og sprø stekeskorpe. Snu deretter kyllingen rundt og stek videre på andre siden, i noen minutter, til gyllen og sprøstekt.

    4
    Ferdig

    Legg de stekte lårfiletene over på rist med kjøkkenpapir under, slik at fettet renner av og slik at kyllingen holder seg sprø. La hvile i cirka. 5 minutter, før du kutter den stekte kyllingen i skiver med en skarp kniv.

    5
    Ferdig

    Varm lefsene i en tørr stekepanne eller i mikroen. Topp med salat, vårløk, granateplekjerner, den stekte kyllingen og lime- og jalapenosmajones.

    6
    Ferdig

    Bruk gjerne også andre valgfrie grønnsaker som avokado, agurk, tomat, paprika og mais.

    7
    Ferdig

    Sjekk også ut oppskriftene på nydelig tacosuppe og tacotubs med rødløkschutney! (linken finner du lengre opp i introen).

    Ida Marie Aamot Storbakken

    Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

    Oppskriftsanmeldelser

    Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
    forrige
    Kyllingfrikassé
    forrige
    Kyllingfrikassé

    Legg Til Din Kommentar