Scones med havregryn og cottage cheese

2 0
Scones med havregryn og cottage cheese

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
300 gram cottage cheese
4 stk egg
3 dl havregryn
1 dl hvetemel
2 ss sesamfrø 2 ss i røra + strø oppå sconesene
2 ts bakepulver
0.25 ts salt
Inneholder:
  • Egg
  • Gluten
  • Laktose
Kjøkken:
    • 30 minutter
    • Porsjoner 14
    • Enkel

    Ingredienser

    Fremgangsmåte

    Del
    Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten 🙂

    Her får du oppskrift på nydelige, luftige, sunne scones med havregryn og cottage cheese! Altså dette er noe av de bedre sconesene jeg har smakt! Så myke og luftige inni, og en tynn sprø skorpe rundt hele. Absolutt helt fantastiske! 🙂

    Scones med havregryn og cottage cheese

    Det tar 30 minutter å lage disse, fra start til ferdig stekte scones. De er altså veldig enkle å lage, og de smaker like godt med pålegg, som ved siden av en suppe eller en salat. Om du ønsker oppskrift på en god salat, vil jeg anbefale deg oppskriften på salat med sitronkylling, fetaost og pinjekjerner eller salat med pasta og kylling!

    Oppskrift på deilig rekesalat har jeg også lagt ut, oppskriften finner du her!

    Scones med havregryn og cottage cheese

    Røren kan du lage kvelden før, så kan du steke deg nydelige scones med havregryn og cottage cheese til frokost! Hvis du steker de dagen i forveien, kan det være godt å lune de ett par minutter i ovnen før servering!

    Denne oppskriften gir ca.14 scones. Det kommer an på hvor store du velger å lage dem!

    Håper du vil teste oppskriften, og legg gjerne igjen en kommentar! 🙂

    (Visited 9 341 times, 23 visits today)

    Steg

    1
    Ferdig

    Ha alle ingrediensene i en bakebolle og bland godt sammen

    2
    Ferdig

    Fordel med med to spiseskjeer utover et stekebrett med bakepapir, strø over litt sesamfrø.

    3
    Ferdig

    Stek på 180 grader varmluft, midt i ovnen i 20 minutter, til de er gyldne og fine.

    4
    Ferdig

    Server de nystekte sconesene med pålegg, god kaffe og noe kaldt å drikke :)

    Ida Marie Aamot Storbakken

    Ida Marie Aamot Storbakken

    Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

    Oppskriftsanmeldelser

    Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
    Biffgryte med champignon og creme fraiche
    forrige
    Biffgryte med champignon og crème fraîche
    neste
    Grønn smoothie med mango og spinat
    Biffgryte med champignon og creme fraiche
    forrige
    Biffgryte med champignon og crème fraîche
    neste
    Grønn smoothie med mango og spinat

    12 Kommentarer Skjul Kommentar

    Hei jeg lurte vare på hvor mange karbohydrater, fett, proteiner, vitaminer og mineraler det er i denne oppskrifte

    Hei du! Det vet jeg dessverre ikke. Det må du regne ut selv dessverre ☺️

    Hei! Beklager sent svar. Kanskje du kan prøve med litt mer havregryn? Mine blir ikke så flate. Hvis de blir flate, er de perfekt til å fryses ned og tines direkte i brødristeren 🙂

    Mine ble også flate. Mer havregryn tenker jeg. Hvis de står kaldt over natta vil nok havregryn trekke mer væske til seg.

    Legg Til Din Kommentar