Ingredienser
-
500 gram kyllingfilet
-
4 ss soyasaus
-
4 ss sweet chili saus
-
2 ss østerssaus
-
200 gram pasta
-
4 ss rømme
-
1 boks ruccula
-
3 never spinatHusk å fjern stilken og vask spinaten godt i kaldt vann for å fjerne småstein.
-
0.5 agurk
-
1 rødløk
-
1 lime
-
Litt peanøtter
-
Litt sesamfrø
Fremgangsmåte
Denne salaten/pastasalaten er kjempegod og enkel å lage! Den glaserte kyllingen sammen med pasta som en vendt i rømme, smaker supergodt sammen med koriander og sesamfrø.
Følg oppskriften så får du en kjempegod lunsj eller middag 🙂
Steg
1
Ferdig
|
Kok pasta i rikelig med vann. Når pastaen er ferdig, kjøl ned pastaen i kaldt vann. |
2
Ferdig
|
Kutt kyllingfilet i strimler, ha på salt og pepper. |
3
Ferdig
|
Kutt rødløk og agurk. Vask ruccula og spinat. Fjern stilken fra bladspinaten. |
4
Ferdig
|
Varm opp en steikepanne med litt olje. Sørg for at steikepannen er skikkelig varm før du har oppi kyllingstrimlene. |
5
Ferdig
|
Når pastaen er ferdig og nedkjølt. Bland i rømme. Ha oppi litt salt, pepper, litt limesaft og en spiseskje med sweet chili saus. |
6
Ferdig
|
Bland sammen rucculasalat, spinatblader, agurkbiter og rødløk. Legg på pastaen blandet med rømme. Ha gjerne i andre grønnsaker som du liker. Ha den glaserte kyllingen over og strø over masse koriander og sesamfrø. Har du cashewnøtter eller peanøtter er dette også godt å ha over salaten. Ha gjerne finsnittet fersk chili over om du liker det. Du kan også blande alt sammen så du får en deilig kremet pastasalat :) |
7
Ferdig
|