Pizzasnurrer med havregryn
pesto, skinke og ost

0 0
Pizzasnurrer med havregryn

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Deig:
3.5 dl vann
400 gram hvetemel
100 gram havregryn
0.5 pakke fersk gjær
1 ts salt
Fyll:
200 gram ost
pesto
3 ss philadelphia naturell kremost
1 løk
350 gram skinke
Inneholder:
    Kjøkken:

    Litt sunnere pizzasnurrer!

    • 1.5 time
    • Enkel

    Ingredienser

    • Deig:

    • Fyll:

    Fremgangsmåte

    Del

    Pizzasnurrer med havregryn er ett litt sunnere alternativ enn vanlige pizzasnurrer. Pizzasnurrer er alltid godt å ha liggende i fryseren, og passer perfekt i matpakka. De kan tas frosne ut om morgningen, så tiner de sakte men sikkert i skolesekken og er klare til lunsj. De kan varmes noen sekunder i mikroen for å få de som nystekte 🙂

    (Visited 3 043 times, 1 visits today)

    Steg

    1
    Ferdig

    Bland sammen 100 gram havre, 400 gram hvetemel og 1 teskje salt.

    2
    Ferdig

    Bland ut gjæren i lunket vann (ca 37 grader) og hell alt over i bollen med de tørre ingrediensene.

    3
    Ferdig

    Bland alt sammen godt i en kjøkkenmaskin. Jeg bruker Kenwood med eltekrok og kjører på lav hastighet i ca 5 min.

    4
    Ferdig

    Når deigen har blitt knadd skikkelig sammen så den løsner fra bakebollen, sett den til heving i ca 30 min, til deigen har oppnådd dobbel størrelse.

    5
    Ferdig

    Når deigen har hevet ferdig, kjevle den utover i en tynn firkant, på størrelse med et stekebrett.

    6
    Ferdig

    Husk å snu deigen rundt underveis og strø litt hvetemel på slik at den ikke klistrer seg til benkeplaten.

    7
    Ferdig

    Smør deretter utover ca 3 ss med naturell kremost, ca 3 ss med hjemmelaget pesto

    8
    Ferdig

    Strø på ost og resten av fyllet. Du kan ha på hva du vil av fyll. For eksempel paprika, rødløk, gul løk, skinke, pølse, salami, kjøttdeig, kylling eller pepperoni.

    9
    Ferdig

    Rull sammen "pizzaen", og del inn i ca. 20 skiver.

    10
    Ferdig

    Legg snurrene på bakepapir i en langpanne eller ildfast form og la de stå på benken å etterheve i ca 20 min. Sett ovnen på 200 grader, over og undervarmen.

    11
    Ferdig

    Stek de midt i ovnen i ca 20 min, på 200 grader (over- og undervarme) til de er gyldne.

    Ida Marie Aamot Storbakken

    Ida Marie Aamot Storbakken

    Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

    Oppskriftsanmeldelser

    Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
    forrige
    Focacciabrød
    neste
    Kokosmakroner
    forrige
    Focacciabrød
    neste
    Kokosmakroner

    Legg Til Din Kommentar