Ingredienser
-
Deig:
-
3.5 dl vann
-
400 gram hvetemel
-
100 gram havregryn
-
0.5 pakke fersk gjær
-
1 ts salt
-
Fyll:
-
200 gram ost
-
pesto
-
3 ss philadelphia naturell kremost
-
1 løk
-
350 gram skinke
Fremgangsmåte
Pizzasnurrer med havregryn er ett litt sunnere alternativ enn vanlige pizzasnurrer. Pizzasnurrer er alltid godt å ha liggende i fryseren, og passer perfekt i matpakka. De kan tas frosne ut om morgningen, så tiner de sakte men sikkert i skolesekken og er klare til lunsj. De kan varmes noen sekunder i mikroen for å få de som nystekte 🙂
Steg
1
Ferdig
|
Bland sammen 100 gram havre, 400 gram hvetemel og 1 teskje salt. |
2
Ferdig
|
Bland ut gjæren i lunket vann (ca 37 grader) og hell alt over i bollen med de tørre ingrediensene. |
3
Ferdig
|
Bland alt sammen godt i en kjøkkenmaskin. Jeg bruker Kenwood med eltekrok og kjører på lav hastighet i ca 5 min. |
4
Ferdig
|
Når deigen har blitt knadd skikkelig sammen så den løsner fra bakebollen, sett den til heving i ca 30 min, til deigen har oppnådd dobbel størrelse. |
5
Ferdig
|
Når deigen har hevet ferdig, kjevle den utover i en tynn firkant, på størrelse med et stekebrett. |
6
Ferdig
|
Husk å snu deigen rundt underveis og strø litt hvetemel på slik at den ikke klistrer seg til benkeplaten. |
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|
|
9
Ferdig
|
|
10
Ferdig
|
|
11
Ferdig
|