Ingredienser
-
2 gulrøtter
-
2 løk
-
0.5 purreløk
-
3 hvitløksfedd
-
1 rød chili
-
2 bokser hakkede tomater
-
2 ss tomatpuré
-
10 dl hønsebuljong
-
2 ss tacokrydderSjekk steg 1 om du vil lage krydderblandingen selv
-
3 ts sukker
-
1.5 dl kremfløte
-
Valgfritt garnityr:
-
kjøttdeig
-
ost
-
rømme
-
tortillachips
Fremgangsmåte
Hva med å droppe den vanlige fredagstacoen og heller lage hjemmelaget meksikansk tacosuppe? Så enkelt og så godt. Suppen passer til både store og små. Du kan ha litt chili i suppen, men det kan godt serveres tørket chili ved siden så folk kan bestemme selv hvor sterk de vil ha den 🙂
Steg
1
Ferdig
|
Det beste er å lage krydderblandingen selv av: Hvis ikke kan du bruke vanlig tacokrydder. |
2
Ferdig
|
Begynn med å kutte alle grønnsakene. Hvis du gjør alt dette klart på forhånd er det veldig enkelt å lage suppen! Finkutt løk, chili, hvitløk og purreløk. Hvis du synes det tar lang tid å finhakke grønnsakene kan de raspes. |
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|
|
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|
Tilsett deretter kremfløte eller eventuelt kokosmelk. |
9
Ferdig
|
|
10
Ferdig
|