Ingredienser
-
200 gram kokos
-
200 gram sukker
-
150 gram eggehvite
-
2 ts vaniljesukker
-
en liten klype salt
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!
Kokosmakroner er enkelt og noe som hører julen til. Jeg synes de er best når de er seige inni, og sprø utpå. For at kokosmakronene skal holde seg slik frem til jul, er det lurt å fryse de ned, og ta de opp like før de skal serveres. De smaker ekstra godt om de varmes ett minutt i varm ovn, like før servering. Er du glad i julekaker bør du sjekke ut de andre julekakene på bloggen, spesielt disse gule bombene med sjokoladekrem ♥
1 oppskrift gir ca. 30 kokosmakroner
Følg meg på INSTAGRAM, TIKTOK og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer 😍
Steg
1
Ferdig
|
Sett ovnen på 200 grader, over- og undervarme. |
2
Ferdig
|
Skill eggehviter fra eggeplommene, og ha det i en kjele med tykk bunn sammen med kokos, sukker og vaniljesukker. Bland det godt sammen med en slikkepott. Bruk en slikkepott som tåler varme. Rør godt i bunn! |
3
Ferdig
|
Sett kjelen på middels/høy varme. Pass på at eggehviten ikke stivner og klumper seg. Hvis du rører godt rundt hele tiden, så går dette fint. |
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|
|
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|