Ingredienser
-
BUNNEN:
-
5 stk eggehvite
-
0.5 ts salt
-
120 gram melis
-
120 gram sukker
-
Fyll
-
4 dl kremfløte
-
5 dl vaniljekrem
-
5 stk pasjonsfrukt
-
blåbær
-
bringebær
-
50 gram kokesjokolade
Fremgangsmåte
Pavlova med pasjonsfrukt og bær er bare så utrolig godt! Jeg liker best når bunnen har en sprø skorpe og kjernen er luftig og myk som en kokosbolle. Jeg har ikke vært så glad i pavlova tidligere, fordi den ofte blir litt for søt, men med litt salt i bunnen, og pasjonsfrukt både i kremen og over kaken så blir den frisk og god! 🙂
Steg
1
Ferdig
|
Sett ovnen på 140 grader varmluft |
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|
Ha marengsen på et bakebrett og stek på varmluft 140 grader i ca. 50 minutter. Midt i ovnen. |
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|
Visp krem. Ved inn fruktkjøttet fra 2 pasjonsfrukter. |
9
Ferdig
|
|
10
Ferdig
|
6 Kommentarer Skjul Kommentar
Da har jeg laget kaken og vi gleder oss til å smake. Men steketid stemmer ikke helt. Marengs tar 2-3 timer å steke. Ellers flott med steg for steg
Hei, så hyggelig:) På denne stemmer steketiden! Har lagd denne veldig mange ganger, og steker den alltid slik det står her 🙂 Jeg liker når den er litt myk inni og sprø utenpå, liker du den helt sprø kan du såklart steke den lengre 🙂
Den så veldig god ut ? jeg har «tante Britt» sin oppskrift som jeg har fått av Birga, den er veldig god den også. Men må jo prøve å lage denne og da!
Tusen takk Lena 🙂 Ja det synes jeg du skal teste ut 😉
Tusen takk kjære deg <3
Syyykt Go Ida????