Ingredienser
-
3 egg
-
1.5 dl sukker
-
1 ts vaniljesukker
-
4.5 dl kefir/kulturmelk
-
2 ts natron
-
4.5 dl hvetemel
-
0.5 ts salt
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!
Verdens beste lapper, hentet fra mammas oppskriftsbok! ❤️ Luftige og gode lapper, som er perfekt å ha med på tur! Du kan enten ta med ferdig stekte lapper, eller helle lapperøren over på en flaske, ta med steikepanne og litt smør og steke lapper på bålet! 🔥🥞
Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer!
Oppskriften gir ca. 20-25 lapper. Det kommer litt an på størrelsen.
Ser de ikke deilige ut? ☺️
Steg
1
Ferdig
|
Ha natron oppi kulturmelka/kefiren og rør godt rundt. |
2
Ferdig
|
Ha egg, sukker og vaniljesukker i en annen bakebolle, og visp til tykk og fin eggedosis. |
3
Ferdig
|
Når eggedosisen er ferdig vispet, vend inn kulturmelk- og natronblandingen med en slikkepott. |
4
Ferdig
|
Sikt deretter inn litt og litt hvetemel mens du vender det forsiktig inn med slikkepotten. Ha i salt. |
5
Ferdig
|
La lapperøren stå å svelle i ca. 30 minutter før du steker de i en tørr steikepanne eller på en takke. |
6
Ferdig
|
|
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|
|
9
Ferdig
|
|
10
Ferdig
|
7 Kommentarer Skjul Kommentar
Kjempe godt anbefaler til alle🤤
Så hyggelig! Tusen takk 🙂
Hei kan jeg bruke melk eller naturel jogurt ?
Melk vil ikke gi samme resultat, men du kan prøve med naturell yoghurt! Det blir nok ikke helt det samme 🙂
Kjempe gode og fluffy! ❤️❤️
Vanvittig gode!
Så hyggelig tilbakemelding! Tusen takk 🙂