Breadsticks med hvitløk og maldonsalt

0 0
Breadsticks med hvitløk og maldonsalt

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

loff Du kan bruke både fint og grovt brød!
olivenolje Du kan bruke annen type olje også!
hvitløkspulver
maldonsalt
persille
Inneholder:
  • Gluten
  • Gluten Free
Kjøkken:
  • 30 minutter
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Nå skal du få oppskrift på superenkle breadsticks med hvitløk og maldonsalt, som passer perfekt ved siden av supper, salater, pasta, til tapas eller som snacks med god dipp! Perfekt hvis du har litt tørt brød til overs.

Du kan bruke både fint og grovt brød, og du velger selv hva slags krydder du ønsker. Jeg er glad i hvitløk og salt <3

Breadsticks med hvitløk og maldonsalt

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?

 

(Visited 12 583 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Kutt brødskiver i lange stenger

2
Ferdig

Legg på en stekeplate med bakepapir

3
Ferdig

Hell over litt olje

4
Ferdig

Strø over maldonsalt og hvitløkspulver + urter om du har det! Du kan også ha på litt chilipulver eller andre krydder, her bruker du det du selv liker best!

5
Ferdig

Stek på varmluft 150 grader i 20-30 minutter

6
Ferdig

Lang holdbarhet! <3

7
Ferdig

Server som tilbehør ved siden av salater, supper, pasta, til tapas eller som snacks med deilig dipp!

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
Fløtekarameller med chili og havsalt
forrige
Fløtekarameller med chili og havsalt
neste
Kylling i rød karri
Fløtekarameller med chili og havsalt
forrige
Fløtekarameller med chili og havsalt
neste
Kylling i rød karri

Legg Til Din Kommentar

+