Riskrem med jordbærsaus og brente mandler

0 0
Riskrem med jordbærsaus og brente mandler

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
Riskrem
8 dl Risengrynsgrøt
4 dl kremfløte
4 ts vaniljesukker
4 ts melis
Rød saus
200 gram frosne jordbær
0.5 ts vaniljesukker
1.5 ss melis
2 ss sitronsaft
Inneholder:
  • Laktose
Kjøkken:
  • Porsjoner 8
  • Middels

Ingredienser

  • Riskrem

  • Rød saus

Fremgangsmåte

Del

Riskrem med rød saus er et fast innslag hos oss på julaften, og sikker rundt om kring i mange andre norske hjem. For meg er det viktig med en fyldig og smakfull riskrem, med en søt og god rød saus. Hvis du har brente mandler, er det godt å hakke opp disse og strø over riskremen.

Her skal du få min oppskrift på deilig riskrem med jordbærsaus og brente mandler.

God jul ♥

Følg meg på Instagram for å få oppdatering på når jeg legger ut nye oppskrifter

(Visited 339 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Lag riskrem:

Visp kremfløte, melis og vaniljesukker til myk krem. Rør inn kald grøt. Smak til med mer melis om du ønsker den søtere.
Om du ønsker en løsere riskrem, tilsett mer krem.

2
Ferdig

Ta ut frosne jordbær til tining. Når jordbærene er tint, men fremdeles kalde, kjør i blender med melis, vaniljesukker og sitronsaft. Tilsett mer melis om du ønsker den søtere.

3
Ferdig

Lag brente mandler

4
Ferdig

God jul <3

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Brente mandler med maldonsalt
Pavlovabombe
neste
PAVLOVABOMBE!
forrige
Brente mandler med maldonsalt
Pavlovabombe
neste
PAVLOVABOMBE!

Legg Til Din Kommentar