Ingredienser
-
1 kg ferske reker
-
165 gram majonesCa. 1 pose majones hvis du bruker det
-
6 stk egg
-
0.5 agurk
-
1 bunt fersk dill
-
1 sitron
-
salt og pepper
-
Om du har fersk gressløk
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!
En utrolig god rekesalat med egg og dill! Superenkel å lage og den holder seg i kjøleskapet i en tett boks i 4-5 dager! Passer perfekt til frokosten, i sandwicher, på koldtbordet eller i salater!
Denne oppskriften holder til ca.10 porsjoner. Det blir en god skål med rekesalat ?
Følg meg gjerne på både INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?
Rekesalat med egg og dill ❤️ Ser den ikke god ut?
Steg
1
Ferdig
|
Skrell reker og kok eggKok egg til de er hardkokte (Gjør ingenting om plommen er litt bløt) som på bildet. Skrell rekene mens eggene koker. |
2
Ferdig
|
Når eggene har kokt i ca. 8 minutter, kjøl de ned i kaldt vann og skrell. |
3
Ferdig
|
Del agurken på langs og skrap ut den bløte kjernen i agurken. Kutt agurken deretter i små terninger. |
4
Ferdig
|
Bland de skrelte rekene, egg i små biter, agurk i terninger og finhakket fersk dill sammen med majones. Bruk en slikkepott til å blande alt sammen. Hvis du har fersk gressløk kan du hakke dette og blande inn. |
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|