Rekesalat med egg og dill

6 1
Rekesalat med egg og dill

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

1 kg ferske reker
165 gram majones Ca. 1 pose majones hvis du bruker det
6 stk egg
0.5 agurk
1 bunt fersk dill
1 sitron
salt og pepper
Om du har fersk gressløk
Inneholder:
  • Egg
Kjøkken:
  • 30 min
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

En utrolig god rekesalat med egg og dill! Superenkel å lage og den holder seg i kjøleskapet i en tett boks i 4-5 dager! Passer perfekt til frokosten, i sandwicher, på koldtbordet eller i salater!

Denne oppskriften holder til ca.10 porsjoner. Det blir en god skål med rekesalat ?

Følg meg gjerne på både INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?

Rekesalat med egg og dill
Rekesalat med egg og dill ❤️ Ser den ikke god ut?

(Visited 96 579 times, 65 visits today)

Steg

1
Ferdig

Skrell reker og kok egg

Kok egg til de er hardkokte (Gjør ingenting om plommen er litt bløt) som på bildet. Skrell rekene mens eggene koker.

2
Ferdig

Når eggene har kokt i ca. 8 minutter, kjøl de ned i kaldt vann og skrell.
Del eggene med en eggedeler i små terninger. Legg egget først på langs, deretter andre vei, og til slutt på tvers, da får du små biter. Hvis du ikke har eggedeler kan du dele med en kniv.

3
Ferdig

Del agurken på langs og skrap ut den bløte kjernen i agurken. Kutt agurken deretter i små terninger.

4
Ferdig

Bland de skrelte rekene, egg i små biter, agurk i terninger og finhakket fersk dill sammen med majones. Bruk en slikkepott til å blande alt sammen. Hvis du har fersk gressløk kan du hakke dette og blande inn.

5
Ferdig

Press oppi saften fra en halv sitron og smak til med et par klyper med salt og kvernet sort pepper. Smak til med mer dill og sitron om du synes den trenger mer av det.

6
Ferdig

Ha rekesalaten i en tett boks og oppbevar den i kjøleskap

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Pastagrateng med kjøttdeig og blomkål
neste
Torsk med soya- og sitronsaus
forrige
Pastagrateng med kjøttdeig og blomkål
neste
Torsk med soya- og sitronsaus

Legg Til Din Kommentar

+