Proteinrundstykker med gulrot og chiafrø

0 0
Proteinrundstykker med gulrot og chiafrø

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
4 egg egg
400 gram cottage cheese
2 mellomstore gulrøtter
4 dl havregryn
5 ss chiafrø
4 ss linfrø
0.5 ts salt
2 ts bakepulver
30 gram mandler
Inneholder:
  • Egg
  • Gluten
  • Laktose
  • Nøtter
Kjøkken:
  • Porsjoner 20
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” litt lengre opp på siden her, så får du frem ingredienslista 🙂

Her skal du få oppskrift på superenkle proteinrundstykker med gulrot og chiafrø! Disse er både sunne, gode og veldig enkle å lage, da du slipper både elting og heving! Alle ingrediensene skal bare blandes sammen og så skal røren fordeles utover et bakebrett, stekes og nytes ♥

Perfekt ved siden av supper, salater, til oste- og spekefat eller med pålegg som egg, kremost med syltetøy eller ost og skinke🙂

proteinrundstykker med gulrot og chiafrø

Følg meg gjerne på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer 😍

(Visited 1 566 times, 4 visits today)

Steg

1
Ferdig

Sett ovnen på 190 grader varmluft

2
Ferdig

Rasp gulrøtter på den fineste siden av raspen!

3
Ferdig

Hakk mandler og legg til sides i en skål - disse skal ikke i deigen, men strøs oppå rundstykkene før steking.

4
Ferdig

Bland sammen alle ingrediensene med en slikkepott - utenom hakkede mandler!

5
Ferdig

Fordel røren på et stekebrett med bakepapir. Jeg bruker en stor isskje for å få de like store.

6
Ferdig

Press de litt ned slik at de ikke blir så høye, så blir det enklere å ha pålegg på dem. Strø over hakkede mandler og chiafrø

7
Ferdig

Stek de på 190 grader varmluft, midt i ovnen, i 15 minutter. Skru deretter opp til 210 grader og stek i 10 minutter til!

8
Ferdig

VIKTIG!

Med en gang du tar de ut av ovnen, er det viktig å legge de over på en rist, slik at de ikke blir bløte under.

9
Ferdig

Rundstykkene vil virke litt myke og klissete til å begynne med, men når de får kjølt seg ned på risten så blir de bare veldig gode, sprø utenpå og saftige inni☺️

10
Ferdig

Rundstykkene smaker veldig godt med ulike typer pålegg 😍

11
Ferdig

Og passer ekstra godt med kokte egg ❤️

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Kylling i rød karri
Kremet tacosuppe
neste
Kremet tacosuppe
forrige
Kylling i rød karri
Kremet tacosuppe
neste
Kremet tacosuppe

Legg Til Din Kommentar