Proteinbrød med chiafrø og nøtter

5 0
Proteinbrød med chiafrø og nøtter

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

400 gram cottage cheese
3 dl havregryn havregryn
4 ss chiafrø
2 ss sesamfrø
4 M/L egg Ett ekstra, om du bruker små egg
3 ts bakepulver
100 gram mandler
0.5 ts salt
strø over sesamfrø
Inneholder:
  • Egg
  • Gluten
  • Gluten Free
  • Laktose
  • Nøtter
Kjøkken:
  • 1 time
  • Middels

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Proteinbrød med chiafrø og nøtter er utrolig sunt og smaker godt! Det er med på å stabilisere blodsukkeret, holder deg lenge mett og holder seg saftig i mange dager. Brødet inneholder havregryn og er i utgangspunktet glutenfritt, men om du har cøliaki kan det være lurt å bruke glutenfritt havregryn, da havregryn kan inneholde spor av gluten pga. forurensning fra andre kornsorter.

På instagram har jeg delt video av fremgangsmåte!

Blir glad om du følger meg på både INSTAGRAM , FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?

Proteinbrød chiafrø og nøtter

Supergodt og enkelt proteinbrød med chiafrø og nøtter <3

(Visited 88 046 times, 118 visits today)

Steg

1
Ferdig

Sett ovnen på 190 grader, varmluft!

2
Ferdig

Grovhakk mandler og mål opp alle ingrediensene.

3
Ferdig

Bland alt godt sammen med en slikkepott/sleiv i en bakebolle.

4
Ferdig

Finn frem en brødform og kle med bakepapir.

5
Ferdig

Fordel røren oppi bakeformen.

6
Ferdig

Strø over sesamfrø (jeg brukte både lyse og mørke)

7
Ferdig

Sett brødformen inn på en rist, i forvarmet ovn, midterste rille.

8
Ferdig

Stek brødet på 190 grader varmluft, i ca. 50 minutter.

9
Ferdig

Ta brødet ut av ovnen og avkjøl på rist. Oppbevar i en plastikkpose. For ekstra lang holdbarhet pleier jeg å oppbevare brødet i kjøleskapet.

10
Ferdig

Brødet passer like godt til frokost, lunsj og kvelds, som til supper og salater :)

Ida Marie Aamot Storbakken

Mitt navn er Ida Marie, jeg har fagbrev som kokk og har gitt ut to kokebøker; Vennemat og oppfølgeren Vennefavoritter. Jeg har drevet denne matbloggen i over 11 år og brenner for å formidle gode oppskrifter med detaljerte fremgangsmåter, enkle ingredienser og fristende bilder. Takk for at du besøker matbloggen min - ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på <3 - Ida Marie

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
dalgona kaffe
forrige
DALGONA KAFFE
neste
Kyllingfilet med brie og sweet-chilisaus
dalgona kaffe
forrige
DALGONA KAFFE
neste
Kyllingfilet med brie og sweet-chilisaus

23 Kommentarer Skjul Kommentar

Dette brødet er supert! Bruker valnøtter eller hasselnøtter om jeg ikke har nok mandler, og linfrø siden jeg ikke har chiafrø ?. Det blir like bra resultat hver gang. Kan virkelig anbefales!

Hei!

Vet du nærings innholdet til dette brødet?
Litt usikker på om det stemmer det jeg har regnet det ut til.

Veldig godt brød ?

Hei! Så hyggelig at du liker brødet. Det er jeg dessverre usikker på! Eneste jeg vet er at det er mye proteiner ?

Baker brødet for andre gang nå. Fantastisk godt brød. Fryser halve brødet og har andre halvdel i kjøleskap. Tar meg ett par skiver til frokost. Da holder brødet til en god uke ?

Hei! Så gøy at du baker brødet for andre gang! Tusen takk for fin tilbakemelding ❤️

Vurderte å ta noen tørka tranebær i neste gang, for litt mere smak.
Har du tips til annet som kan gi mere smak?

Wow! Akkurat laget og smakt på proteinbrødet med chiafrø. Noe av det beste og saftigste jeg har smakt. Også så enkelt!

Legg Til Din Kommentar

+