Kyllingfilet med brie og sweet-chilisaus

0 0
Kyllingfilet med brie og sweet-chilisaus

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
2 stk kyllingfilet
4 skiver bacon
4 skiver Brie
4 ss sweet chili saus
10 stk cherrytomater
havsalt
8 stk Amandinepoteter
1 stk rødløk
2 never (ca) rucculasalat
smaksnøytral olje
salt og pepper
Dressing om ønskelig:
2 ss rømme
2 ss majones
0.5 finhakket rødløk
Litt finhakket fersk gressløk
salt og pepper
Inneholder:
  • Gluten Free
  • Laktose
Kjøkken:
  • 30 minutter
  • Porsjoner 2
  • Enkel

Ingredienser

  • Dressing om ønskelig:

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Utrolig enkel og smaksrik middag! Kyllingfilet med brie og sweet-chilisaus, servert med båtpoteter, bakte cherrytomater og rucculasalat! 😊

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer 😍

 

kyllingfilet med brie og sweet-chilisaus

Visste du at det går an å stryke ut de ingrediensene du har på ingredienslisten, ved å trykke på den lille sirkelen til venstre for hver ingrediens? Det samme med stegene i fremgangsmåten, da trykker du på “ferdig” ved siden av hvert steg ettersom du går videre til neste steg i oppskriften 🙂
(Visited 2 294 times, 3 visits today)

Steg

1
Ferdig

Vask potetene, og kutt hver potet i fire like store båter. Legg båtene i en ildfast form, med skallsiden ned. Hell over ett par spiseskjeer med olje, og dryss over ønsket krydder, salt og pepper. Sett formen med poteter på en rist, midt i ovnen, på 190 grader, varmluft, i ca. 20 minutter, til potetene er gyldne. Strø over halvparten av den finhakkede rødløken, og gressløk om du har det.

2
Ferdig

Strø grovt havsalt i bunnen på en liten ildfast form. Del cherrytomatene i to og sett de med skallet ned. Sett tomatene inn i ovnen sammen med potetene, og la de stå der til potetene er ferdig.

3
Ferdig

Stek bacon

Sprøstek baconskivene.

4
Ferdig

Stek kyllingfileten

Lag snitt i kyllingfiletene, slik at de blir litt flatere. Da blir de jevnere stekt.

5
Ferdig

Strø på salt og pepper på begge sidene av kyllingfiletene.

6
Ferdig

Varm opp stekepannen, og sett koketoppen på medium/høy varme. Ha olje i stekepannen, og legg kyllingfiletene oppi. Ikke rør eller snu på kyllingfiletene, la de ligge å brunes i 3-4 minutter, før du snur dem og steker de like lenge på den andre siden.

7
Ferdig

Når kyllingen har fått en brun og fin stekeskorpe på begge sider, har du over to skiver med brie pr. kyllingfilet. Skru av varmen på stekepannen og legg lokk over til brien smelter. (Sjekk at kyllingfileten ikke er rå inni).

8
Ferdig

Lag dressingen

Bland alle ingrediensene til dressingen!

9
Ferdig

Legg rucculasalt utover en tallerken. Fordel tomatene utover og legg kyllingfileten oppå. Ha sweet-chilisaus over kyllingfileten og topp med bacon.

10
Ferdig

Server med de ovnsbakte potetene og dressingen ❤️

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Proteinbrød med chiafrø og nøtter
sommerrull med reker og grønnsaker
neste
Sommerruller med reker og grønnsaker
forrige
Proteinbrød med chiafrø og nøtter
sommerrull med reker og grønnsaker
neste
Sommerruller med reker og grønnsaker

Legg Til Din Kommentar