Ingredienser
-
2 stk kyllingfilet
-
4 skiver bacon
-
4 skiver Brie
-
4 ss sweet chili saus
-
10 stk cherrytomater
-
havsalt
-
8 stk Amandinepoteter
-
1 stk rødløk
-
2 never (ca) rucculasalat
-
smaksnøytral olje
-
salt og pepper
-
Dressing om ønskelig:
-
2 ss rømme
-
2 ss majones
-
0.5 finhakket rødløk
-
Litt finhakket fersk gressløk
-
salt og pepper
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!
Utrolig enkel og smaksrik middag! Kyllingfilet med brie og sweet-chilisaus, servert med båtpoteter, bakte cherrytomater og rucculasalat! 😊
Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer 😍
Visste du at det går an å stryke ut de ingrediensene du har på ingredienslisten, ved å trykke på den lille sirkelen til venstre for hver ingrediens? Det samme med stegene i fremgangsmåten, da trykker du på “ferdig” ved siden av hvert steg ettersom du går videre til neste steg i oppskriften 🙂
Steg
1
Ferdig
|
Vask potetene, og kutt hver potet i fire like store båter. Legg båtene i en ildfast form, med skallsiden ned. Hell over ett par spiseskjeer med olje, og dryss over ønsket krydder, salt og pepper. Sett formen med poteter på en rist, midt i ovnen, på 190 grader, varmluft, i ca. 20 minutter, til potetene er gyldne. Strø over halvparten av den finhakkede rødløken, og gressløk om du har det. |
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
Stek baconSprøstek baconskivene. |
4
Ferdig
|
Stek kyllingfiletenLag snitt i kyllingfiletene, slik at de blir litt flatere. Da blir de jevnere stekt. |
5
Ferdig
|
Strø på salt og pepper på begge sidene av kyllingfiletene. |
6
Ferdig
|
|
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|
Lag dressingenBland alle ingrediensene til dressingen! |
9
Ferdig
|
|
10
Ferdig
|
2 Kommentarer Skjul Kommentar
Jeg lagde
Kyllingfilet med brie og sweet-chilisaus etter din oppskrift og serverte det til mine klubbvenninner i går. Alle var begeistret for maten og ville ha oppskriften. Tusen takk for at du deler av din kunnskap, jeg gleder meg til å prøve flere av rettene dine.
Så hyggelig tilbakemelding! Og utrolig hyggelig at denne retten falt i smak i klubben din!