DALGONA KAFFE

4 1
DALGONA KAFFE

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
isbiter
2.5 dl melk
KAFFESKUM
2 flate ss Nescafé pulverkaffe
2 flate ss sukker Bytt ut sukker med 1 ss sukrin gold om du vil ha en sunnere variant!
2 ss kokende vann
Inneholder:
  • Laktose
  • 5 minutter
  • Porsjoner 1
  • Enkel

Ingredienser

  • KAFFESKUM

Fremgangsmåte

Del
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

De siste dagene, har en sykt fristende iskaffe dukket opp hver gang jeg har skrollet meg nedover facebook og instagram! Du har sikkert sett den selv; melk med isbiter, toppet med et fløyelsmykt kaffeskum. Navnet er dalgona kaffe og har blitt en skikkelig kaffetrend i hele verden!

Dette minner om en blanding av frappe og iskaffe! Sykt god, og det beste av alt; man trenger bare 3 ingredienser! 😀

Følg meg gjerne på INSTAGRAM ved å trykke her! Der har jeg også delt videoen over hvordan jeg lager dalgona kaffe ❤️

Er du glad i sjokolade, kan det være godt å toppe med litt sjokoladesaus eller strø over litt kakaopulver som jeg har gjort!

Blir glad om du følger meg på både INSTAGRAM , FACEBOOK og YOUTUBE for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer 😍

 

(Visited 69 153 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Jeg bruker denne pulverkaffen. Du kan også bruke andre varianter, men det er viktig at du ikke bruker filtermalt kaffepulver! Det er altså pulverkaffe som løses opp i kokvarmt vann som er det rette :)

2
Ferdig

Bland sukker, pulverkaffe og kokende vann i et desilitermål/liten bakebolle. Visp med miksmaster til det blir et luftig og seigt skum.

Det kan være lurt å doble oppskriften da det kan bli litt vanskelig å vispe når det blir så lite i bunn av bakebollen.

3
Ferdig

Ha melk og isbiter i et stort glass.

4
Ferdig

Topp med kaffeskummet! Strø litt kakaopulver eller oboy på toppen.

5
Ferdig

Sånn, da har du en deilig dalgona kaffe på 5 minutter! Rør skummet inn i melka og drikk med sugerør! :)

Hvis du synes det blir for sterk kaffesmak, ha i litt mer melk!

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Grønn smoothie med mango og spinat
neste
Proteinbrød med chiafrø og nøtter
forrige
Grønn smoothie med mango og spinat
neste
Proteinbrød med chiafrø og nøtter

15 Kommentarer Skjul Kommentar

Trykk på plusstegnet ved siden av «ingredienser» for å få frem ingredienslisten ☺️

Yes,nå sleppe eg kjøpa dyre iskaffi på butikken,denna var jo knall god og kjapp å laga.Så kan eg jo laga mye og.Det gjekk fint med vanlig Sukrin også,e jo bra for oss diabetikerar

Legg Til Din Kommentar

+