Pasta med kremet kantarellsaus og spekeskinke

0 1
Pasta med kremet kantarellsaus og spekeskinke

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
3 never kantareller
1 løk
3 hvitløksfedd
1.5 dl kremfløte
4 ss seterrømme/creme fraishe
1.5 dl vann
50 gram revet parmesan
0.5 pakke á50gram ruccula
0.5 sitron
16 skiver spekeskinke
Smak til med salt og pepper
Inneholder:
  • Gluten
  • Laktose
  • 40 minutter
  • Porsjoner 4
  • Middels

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Nå skal du få oppskrift på noe skikkelig godt! Pasta med kremet kantarellsaus og spekeskinke, er en enkel, men superdeilig rett! Mektig og kremete, med masse gode smaker! En skikkelig høstrett <3

Pasta med kremet kantarellsaus

Ser den ikke god ut? ❤️

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?

Pasta med kremet kantarellsaus og spekeskinke

(Visited 47 266 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Rens sopp

Rens soppen fri for grus, jord og smuss. Jeg har brukt både kantareller og litt gul trompetsopp, siden jeg fant dette på soppturen min! Du kan bruke annen sopp i tillegg til kantareller, som traktkantarell, steinsopp, piggsopp, champignon og aromasopp. Så lenge det er mest kantareller, får du frem den ønskelige kantarellsmaken i sausen.

2
Ferdig

Finn frem alle ingrediensene.

3
Ferdig

Kok pasta

Sett på en stor kjele med vann, og kok spaghetti/pasta. Når pastaen er ferdig kokt, sil vekk det varme vannet og skyll godt i kaldt vann slik at du stopper kokeprosessen på pastaen.

4
Ferdig

Finkutt sopp, løk og hvitløk i små biter. Hold gjerne av litt av de minste kantarellene, som du kan steke og ha over pastaen ved servering.

5
Ferdig

Jeg holdt av en liten neve med de minste kantarellene.

6
Ferdig

Varm opp en stekepanne med litt olje. Ha i finhakket kantarell og stekk ett par minutter. Tilsett deretter finhakket løk og hvitløk.

7
Ferdig

Stek løk, kantareller og hvitløk i ett par minutter til løken begynner å bli myk og blank.

8
Ferdig

Tilsett kremfløte og la koke ett par minutter.

9
Ferdig

Når fløten har kokt litt, begynner den å bli litt tykkere.

10
Ferdig

Tilsett deretter vann og seterrømme/creme fraishe og revet parmesan. Rør godt rundt og la småkoke videre et lite minutt. Smak til sausen med salt, pepper og litt sitronsaft.

11
Ferdig

Når sausen smaker godt, tilsett spaghetti/pasta. Vend pastaen godt rundt i sausen. Kok opp slik at pastaen blir gjennomvarm.

12
Ferdig

Stek de små kantarellene i litt olje et lite minutt i en varm stekepanne. Strø over litt salt. Ha dette over pastaen ved servering. Vend også inn hakket ruccula.

13
Ferdig

Server med spekeskinke og ha over parmesan! Kos deg ;)

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
Kremet kyllingsuppe med kokosmelk og karri
forrige
Kremet kyllingsuppe med kokosmelk og karri
Fløtekarameller med chili og havsalt
neste
Fløtekarameller med chili og havsalt
Kremet kyllingsuppe med kokosmelk og karri
forrige
Kremet kyllingsuppe med kokosmelk og karri
Fløtekarameller med chili og havsalt
neste
Fløtekarameller med chili og havsalt

5 Kommentarer Skjul Kommentar

Legg Til Din Kommentar

+