Ingredienser
-
3 never kantareller
-
1 løk
-
3 hvitløksfedd
-
1.5 dl kremfløte
-
4 ss seterrømme/creme fraishe
-
1.5 dl vann
-
50 gram revet parmesan
-
0.5 pakke á50gram ruccula
-
0.5 sitron
-
16 skiver spekeskinke
-
Smak til med salt og pepper
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!
Nå skal du få oppskrift på noe skikkelig godt! Pasta med kremet kantarellsaus og spekeskinke, er en enkel, men superdeilig rett! Mektig og kremete, med masse gode smaker! En skikkelig høstrett <3
Ser den ikke god ut? ❤️
Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?
Steg
1
Ferdig
|
Rens soppRens soppen fri for grus, jord og smuss. Jeg har brukt både kantareller og litt gul trompetsopp, siden jeg fant dette på soppturen min! Du kan bruke annen sopp i tillegg til kantareller, som traktkantarell, steinsopp, piggsopp, champignon og aromasopp. Så lenge det er mest kantareller, får du frem den ønskelige kantarellsmaken i sausen. |
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
Kok pastaSett på en stor kjele med vann, og kok spaghetti/pasta. Når pastaen er ferdig kokt, sil vekk det varme vannet og skyll godt i kaldt vann slik at du stopper kokeprosessen på pastaen. |
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|
|
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|
|
9
Ferdig
|
|
10
Ferdig
|
|
11
Ferdig
|
|
12
Ferdig
|
|
13
Ferdig
|
5 Kommentarer Skjul Kommentar
Denne var sååå god! Kommer absolutt til å lages flere ganger?
Så hyggelig! Tusen takk for tilbakemelding 🙂
Wow wow wow! Denne så riktig digg ut!
Så bra du synes det! Håper du vil lage den en dag ⭐️
Veldig god pasta rett. Anbefales ?