Ingredienser
-
6 stk egg
-
6 ss melk
-
salt og pepper
-
FYLL
-
1 løk
-
2 stk champignon
-
0.5 paprika
-
100 gram skinke
-
50 gram ost
-
persille
Fremgangsmåte
Det er så enkelt, godt og sunt, og man får brukt opp eventuelle rester i kjøleskapet! Jeg pleier å ha en del grønnsaker i når jeg lager omelett, det gir ekstra smak, konsistens og man får i seg god næring! Du kan velge selv hva du selv synes er godt å ha i omeletten.
Forslag til fyll:
Salami, purreløk og ost.
Tomat, mozarella og pesto.
Bacon, løk og potet.
Skinke og ost.
Chorizo, løk og mozarella.
Denne gangen ble det omelett med paprika, løk, champingong, persille og litt skinke. Jeg raspet også litt ost over før jeg satt den i ovnen! Hvis du ikke har steikepanne som du kan sette i ovnen, kan du ha det over i en ildfast form hvis du ønsker å gratinere osten 🙂
Steg
1
Ferdig
|
Finn frem ingredienser |
2
Ferdig
|
stek grønnsakene |
3
Ferdig
|
Lag "eggerøre"Vask deretter ut av steikepanna, varm opp på nytt og tilsett litt olje Rør rundt med en slikkepott/steikespade, til det blir en "løs" eggerøre. |
4
Ferdig
|
Steg 4Når eggene har stivnet litt men fortsatt er litt bløte. Trekk steikepannen vekk fra varmen, og strø over de stekte grønnsakene og skinken. Strø over ost, og sett steikepannen i ovnen på 180 grader i ca. 10 minutter til osten er gylden. Hvis du ikke har steikepanne som kan settes i ovnen, kan du helle alt over i en ildfast form før du har ost over og setter formen i ovnen. |