Ingredienser
-
4 stk laksefilet
-
1 blomkål
-
1 løk
-
50 gram meierismør
-
50 gram hvetemel
-
1 boks creme fraiche
-
8 dl H-melk
-
1 bunt fersk persille
-
300 gram pasta
-
salt og pepper
-
100 gram ost
-
TILBEHØR
-
hvitløksbaguetter
-
salat
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet i ingrediensboksen over for å få frem ingrediensene!
Laks i form med creme fraiche- og persillesaus er en enkel, men god middag som passer perfekt til til både store og små. Det passer også veldig godt å bruke torsk, du følger bare samme fremgangsmåte. Server med hvitløksbagutetter eller focacciabrød og salat.
Følg meg på Instagram for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter❤️
Steg
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
Smelt smør og ha i hvetemel. Hell deretter oppi melk mens du rører hele tiden med en visp, for å unngå klumper. La dette småkoke på middels varme i 5-10 minutter. Den hvite sausen svir seg fort i bunn så det er viktig å røre godt. |
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
Gratiner i ovnen |
2 Kommentarer Skjul Kommentar
Min sønn Tage, elsker denne laksepasta retten, det var en innertier.
Så hyggelig! 🙂