Ingredienser
-
4 stk laksefilet
-
1 blomkål
-
1 løk
-
50 gram meierismør
-
50 gram hvetemel
-
1 boks creme fraiche
-
8 dl H-melk
-
1 bunt fersk persille
-
300 gram pasta
-
salt og pepper
-
100 gram ost
-
TILBEHØR
-
hvitløksbaguetter
-
salat
Fremgangsmåte
Denne middagen faller i smak for både store og små. Det passer også veldig godt å bruke torsk, du følger samme fremgangsmåte!
Fisken kan byttes ut med en bukett blomkål og brokkoli, om du ønsker en vegetar grønnsaks- og pastagrateng.
Det tar 30 minutter å lage retten + 30 minutter i ovnen.
Steg
1
Ferdig
|
GJØR KLART |
2
Ferdig
|
lag sausenSmelt smør og ha i hvetemel. |
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|
bland sammen |
5
Ferdig
|
Gratiner i ovnen |
2 Kommentarer Skjul Kommentar
Min sønn Tage, elsker denne laksepasta retten, det var en innertier.
Så hyggelig! 🙂