Nuddelsalat med laks og peanøtter

0 0
Nuddelsalat med laks og peanøtter

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
4 stk laksefilet
200 gram ukokte risnudler
2 stk gulrøtter
0.5 sommerkål/nykål
1 stk løk
8 stk asparges
2 never peanøtter
2 ss sesamfrø
1 stk lime
SAUS
4 ss sweet chili saus
3 ss Soyasaus (midre salt/less salt)
2 ss østersaus
1 ss fishsauce Kan sløyfes
Inneholder:
  • Gluten
  • Nøtter
  • 30 minutter
  • Porsjoner 4
  • Enkel

Ingredienser

  • SAUS

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Her skal du få et enkelt og godt middagstips som går kjapt å lage, og er utrolig digg! Nuddelsalat med laks og peanøtter faller i smak for både store og små, den kan spises både kald og varm! Retten kan minne om padthai, så hvis du liker det, liker du garantert denne retten! ?

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?

nuddelsalat med laks og peanøtter

Nydelig ❤️

(Visited 10 699 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

2
Ferdig

Rens laksefiletene fri for bein og skinn. Del i store terminger - legg i en ildfast form med litt olje smurt i bunn. Strø over litt salt og pepper.

3
Ferdig

Putt den ildfaste formen inn i ovnen i 3-4 minutter. Til laksefiletene er ferdig. Husk at hvis ovnen er varm, og du har delt laksefileten i mindre biter, vil det gå veldig fort. Det er bedre å steke de så de er litt rå inni, slik at de kan stekes ferdig etter de er tatt ut av ovnen.

4
Ferdig

Når laksen er i ovnen, kok opp vann i en kjele og ha risnudlene oppi når det koker. La risnudlene koke i 3-4 minutter til de er ferdige! Sjekk underveis og pass på at de ikke kokes for lenge. Når nudlene er ferdigkokt, skyll nudlene i kaldt vann så de kjøles ned!

5
Ferdig

Kutt alle grønnsakene.

6
Ferdig

Bland sammen ingrediensene til sausen i en skål.

7
Ferdig

Stek asparges og løk i en varm stekepanne med litt olje i ett par minutter. Tilsett deretter de andre grønnsakene og fres med ett lite minutt.

8
Ferdig

Hell sausen over og bland godt, la koke ett lite minutt.

9
Ferdig

Tilsett nudler, sesamfrø og hakkede peanøtter. La stå på varmen noen minutter, mens du rører og blander alt godt sammen. Smak til med mer saus om du ønsker det.

10
Ferdig

Legg nuddel og grønnsaksblandingen over i en stor serveringsskål. Ha laksebitene over og legg frem lime som skvises over ved servering!

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
Eltefrie rundstykker
forrige
Eltefrie rundstykker
Laksegrateng med makaroni
neste
Laksegrateng med makaroni
Eltefrie rundstykker
forrige
Eltefrie rundstykker
Laksegrateng med makaroni
neste
Laksegrateng med makaroni

Legg Til Din Kommentar

+