Ingredienser
-
4 stk laksefilet
-
200 gram ukokte risnudler
-
2 stk gulrøtter
-
0.5 sommerkål/nykål
-
1 stk løk
-
8 stk asparges
-
2 never peanøtter
-
2 ss sesamfrø
-
1 stk lime
-
SAUS
-
4 ss sweet chili saus
-
3 ss Soyasaus (midre salt/less salt)
-
2 ss østersaus
-
1 ss fishsauceKan sløyfes
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!
Her skal du få et enkelt og godt middagstips som går kjapt å lage, og er utrolig digg! Nuddelsalat med laks og peanøtter faller i smak for både store og små, den kan spises både kald og varm! Retten kan minne om padthai, så hvis du liker det, liker du garantert denne retten! ?
Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?
Nydelig ❤️
Steg
1
Ferdig
|
Sett ovnen på 200 grader varmluft. |
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|
Når laksen er i ovnen, kok opp vann i en kjele og ha risnudlene oppi når det koker. La risnudlene koke i 3-4 minutter til de er ferdige! Sjekk underveis og pass på at de ikke kokes for lenge. Når nudlene er ferdigkokt, skyll nudlene i kaldt vann så de kjøles ned! |
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|
Bland sammen ingrediensene til sausen i en skål. |
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|
|
9
Ferdig
|
|
10
Ferdig
|