Ingredienser
-
4 stk laksefilet
-
4 ss pesto
-
0.5 boks creme fraiche
-
4 ss philadelphia naturell kremostdu kan også bruke andre typer kremoster
-
3 stk hvitløksfedd
-
1 stk rødløk
-
0.5 brokkoli
-
0.5 sitron
-
2 never grønnkål
-
1.5 dl vann
-
salt og pepper
-
2 ss olje
Fremgangsmåte
Laks i kremet pestosaus er en urolig god pastarett! Jeg elsker pasta og jeg elsker fisk, så derfor er dette en veldig god kombinasjon.
Retten blir ganske syrlig, men jeg synes det passer godt til den fete fisken. Prøv deg frem og gi meg gjerne tilbakemelding på hva du synes 🙂
Steg
1
Ferdig
|
GJØR KLARTSett på to kjeler med rikelig med vann; en stor kjele til koking av pasta og en middels stor kjele til koking av grønnkål. |
2
Ferdig
|
Kutt en rødløk i grove biter, finhakk hvitløksfedd, kutt brokkolien i små buketter og kutt laksefileten i store terninger. Vask grønnkålen i kaldt vann og kutt den i passe biter. |
3
Ferdig
|
Bland sammen 4 spiseskjeer pesto, 4 ss spiseskjeer kremost naturell og en halv boks med creme fraiche, i en skål. Ha i sitronsaft og litt salt og pepper. |
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
SETT SAMMEN RETTENVarm opp en steikepanne med høye kanter. Ha oppi litt olje og stek finhakket rødløk og hvitløk raskt i oljen. |
6
Ferdig
|
|
7
Ferdig
|
Smak deretter til sausen med salt og pepper, og mer sitron om du synes den trenger det. |
8
Ferdig
3 minutter
|
Ha i lakseterningene |
9
Ferdig
|