Kyllingsuppe med sopp og spinat

0 0
Kyllingsuppe med sopp og spinat

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
500 gram kyllingfilet
1 liter kyllingkraft/kyllingbuljong
2 store løk
4 hvitløksfedd
5 store sjampinjonger
0.5 squash
2 ts tørket oregano
2 ts tørket timian
2 stk laubærblad
2 ss soltørket tomatpesto
1 naturell kremost
2 dl kremfløte
2 ss maizenna
2 store never frisk spinat
0.5 sitron
2 ss olje til steking
salt og pepper
Inneholder:
  • Gluten Free
  • Laktose
Kjøkken:

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten☺️

En mild og god kyllingsuppe med sopp og spinat. Enkel og rask å lage, med mange gode smaker.

På høsten er jeg helt hektet på gode supper, i tillegg til gryter da såklart, som kan stå å koke lenge. Jeg putter ofte masse krydder og chili i suppene jeg lager, da jeg også er svak for sterk og smakfull mat. Denne gangen har jeg lagd en oppskrift på en mild og god kyllingsuppe, etter ønske fra en leser ♥

Kyllingsuppe med sopp og spinat

Det er så kjekt når dere engasjerer dere i alt jeg legger ut, og jeg tar gledelig imot ønsker på oppskrifter fra dere.

Dette kan du gjøre klart dagen i forveien:

  • Kutt løk, hvitløk, sjampinjong og squash.
  • Mål opp krydder.
  • Trekk kyllingbrystene i kyllingbuljong til de er ferdige, ca. 15-20 minutter. Riv de i fra hverandre med to gafler la kjøles ned på benken før den settes i kjøleskapet. Kraften må også kjøles ned på kjøkkenbenken, før den oppbevares kaldt.

Følg meg gjerne på INSTAGRAM for å holde deg oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer.

Håper du vil teste ut denne oppskriften på kyllingsuppe med sopp og spinat. Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under oppskriften om du tester den ut ❤️

(Visited 1 897 times, 6 visits today)

Steg

1
Ferdig

Kutt sjampinjongen i skiver, squashen i terninger, løken og hvitløken i grove biter. Mål opp krydderne.

2
Ferdig

Stek løken og hvitløken ett par minutter i litt olje, sammen med tørket oregano, timian og laubærblad.

3
Ferdig

Tilsett sjampinjongen og stek med i ett par minutter på høy varme, til de får litt farge.

4
Ferdig

Ha litt salt på kyllingbrystene og ha de oppi kjelen, sammen med kyllingkraften og den røde pestoen. Gi det ett oppkok, før du skrur ned temperaturen og lar kyllingfiletene trekke under lokk i ca. 15-20 minutter.

5
Ferdig

Ta deretter kyllingfiletene ut av kjelen og riv de fra hverandre med to gafler.

6
Ferdig

Ha squashterningene og kremosten oppi kjelen og rør det godt rundt.

7
Ferdig

Bland maizennaen ut i kremfløten, slik at det ikke er noen klumper, og rør dette inn (alternativt kan du blande maizennaen ut i kaldt vann). La det så koke ett par minutter for å få vekk maizennasmaken.

8
Ferdig

Ha så oppi kyllingen og spinaten. Skru ned varmen og la det hele trekke ett par minutter. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

9
Ferdig

Server suppen som den er, eller med hvitløksbrød eller focaccia.

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
Helstekt kylling i Cosori airfryer
forrige
Helstekt kylling i Cosori airfryer (reklame)
spicy kremet tomatsuppe
neste
Spicy kremet tomatsuppe
Helstekt kylling i Cosori airfryer
forrige
Helstekt kylling i Cosori airfryer (reklame)
spicy kremet tomatsuppe
neste
Spicy kremet tomatsuppe

Legg Til Din Kommentar

Bestill boka mi VENNEMAT til 349,- Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+