Ingredienser
-
500 gram kyllingfilet
-
1 liter kyllingkraft/kyllingbuljong
-
2 store løk
-
4 hvitløksfedd
-
5 store sjampinjonger
-
0.5 squash
-
2 ts tørket oregano
-
2 ts tørket timian
-
2 stk laubærblad
-
2 ss soltørket tomatpesto
-
1 naturell kremost
-
2 dl kremfløte
-
2 ss maizenna
-
2 store never frisk spinat
-
0.5 sitron
-
2 ss olje til steking
-
salt og pepper
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten☺️
En mild og god kyllingsuppe med sopp og spinat. Enkel og rask å lage, med mange gode smaker.
På høsten er jeg helt hektet på gode supper, i tillegg til gryter da såklart, som kan stå å koke lenge. Jeg putter ofte masse krydder og chili i suppene jeg lager, da jeg også er svak for sterk og smakfull mat. Denne gangen har jeg lagd en oppskrift på en mild og god kyllingsuppe, etter ønske fra en leser ♥
Det er så kjekt når dere engasjerer dere i alt jeg legger ut, og jeg tar gledelig imot ønsker på oppskrifter fra dere.
Dette kan du gjøre klart dagen i forveien:
- Kutt løk, hvitløk, sjampinjong og squash.
- Mål opp krydder.
- Trekk kyllingbrystene i kyllingbuljong til de er ferdige, ca. 15-20 minutter. Riv de i fra hverandre med to gafler la kjøles ned på benken før den settes i kjøleskapet. Kraften må også kjøles ned på kjøkkenbenken, før den oppbevares kaldt.
Følg meg gjerne på INSTAGRAM for å holde deg oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer.
Håper du vil teste ut denne oppskriften på kyllingsuppe med sopp og spinat. Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under oppskriften om du tester den ut ❤️
Steg
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|
|
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|
|
9
Ferdig
|