Spicy kremet tomatsuppe

0 0
Spicy kremet tomatsuppe

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen
Inneholder:
  • Gluten Free
  • Laktose
  • Spicy

Ingredienser

  • Server ved siden av

  • Utstyr

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten☺️

Denne oppskriften på spicy kremet tomatsuppe, er superenkel og gjør seg nesten selv. Nå på høsten er det så godt med gode, varmende supper. For de som kjenner meg, vet at jeg er glad i sterk mat, så denne suppen er litt sterk. Du kan justere ned styrken ved å ha litt mindre chili, eller ved å ha i litt ekstra crème fraîche.

spicy kremet tomatsuppe

Det er så kjekt når dere engasjerer dere i alt jeg legger ut, og jeg tar gledelig imot ønsker på oppskrifter fra dere. Følg meg gjerne på INSTAGRAM for å holde deg oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer. Der kan du også sende meg forslag til retter du ønsker at jeg skal lage ♥

Dette kan du gjøre klart dagen i forveien:

  • Lag suppen helt ferdig og varm opp like før gjestene kommer.
  • Om du bare ønsker å gjøre klart noe, kan du feks. kutte grønnsakene og ha de i en boks i kjøleskapet.

Håper du vil teste ut denne oppskriften på spicy kremet tomatsuppe. Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under oppskriften om du tester den ut ❤️

(Visited 365 times, 5 visits today)

Steg

1
Ferdig

Sett ovnen på 200 grader varmluft.

2
Ferdig

Del tomatene, løken, paprikaen, chilien og hvitløksfeddene i grove biter. Bruker du cherrytomater, trenger du ikke å dele disse.

3
Ferdig

Ha grønnsakene i en ildfast form, sammen med balsamicoeddik, olivenolje, litt salt og godt med pepper.

4
Ferdig

Sett i forvarmet ovn og la steke i 20 minutter til grønnsakene har fått godt med farge.

5
Ferdig

I mellomtiden kan du varme opp kyllingkraften i en kjele.

6
Ferdig

Ha de ferdig stekte grønnsakene over i en blender. Tilsett kyllingkraft og crème fraîche, og kjør suppen glatt. Om du har stavmikser kan du kjøre det hele sammen i kjelen med den varme kyllingkraften.

7
Ferdig

Smak til med salt og pepper og server gjerne med litt crème fraîche på siden og nybakt brød.

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
Kyllingsuppe med sopp og spinat
forrige
Kyllingsuppe med sopp og spinat
Kylling i sticky chilisaus
neste
Kylling i sticky chilisaus
Kyllingsuppe med sopp og spinat
forrige
Kyllingsuppe med sopp og spinat
Kylling i sticky chilisaus
neste
Kylling i sticky chilisaus

Legg Til Din Kommentar

Bestill boka mi VENNEMAT til 349,- Fri frakt og 1–4 dagers levering.Trykk her for å bestille!
+