Kylling i kremet karrisaus

0 0
Kylling i kremet karrisaus

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
4 stk kyllingfilet
40 gram meierismør
40 gram hvetemel
1 boks kokosmelk
5 dl hønsebuljong
2 løk
2,5 ss gult karri pulver
3 stk hvitløksfedd
2 stk gulrøtter
4 stk champignon
0,5 paprika
50 gram frosne grønne erter
Litt salt og pepper
1 lime
1 rød chili
Inneholder:
  • Gluten
  • Laktose
  • Spicy
Kjøkken:
  • 45 minutter
  • Porsjoner 4
  • Middels

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Deilig kylling i kremet karrisaus, serveres med ris!
Ha i ønsket mengde med chili. Det er godt når den er litt sterk, men om du serverer den til barn er det greit å droppe chili og heller ha dette på siden slik at de som vil kan ta dette på 🙂

 

(Visited 15 478 times, 5 visits today)

Steg

1
Ferdig

Kok ris.

2
Ferdig

Kutt gulrøtter og paprika i passe store terninger og sopp i båter.
Kutt halvparten av løken i båter og resten av løken finkuttes.
Kutt kyllingfileten i tynne skiver og ha på salt og pepper.

3
Ferdig

Smelt smør, ha oppi hvetemel, rør dette til en jevning.
Ha oppi finhakket løk, hvitløk og karripulver. Stek dette et lite minutt før du har oppi kokosmelk og hønsebuljong. Rør godt og la koke i ca. 10 minutter.

4
Ferdig

Varm opp en steikepanne med litt olje, brun kyllingstrimlene ett par minutter og ha det deretter over i sausen. Du trenger ikke steike kyllingen ferdig, den kan trekke ferdig i sausen.

5
Ferdig

Varm opp steikepannen igjen og steik grønnsakene ett lite minutt før du har de over i sausen sammen med de grønne frosne ertene.

6
Ferdig

La det småkoke ett par minutter før du smaker til med salt, pepper, chili og litt limesaft.

7
Ferdig

Server med ris!

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Torsk, ertepuré og eggesmør
neste
Meksikansk tacosuppe
forrige
Torsk, ertepuré og eggesmør
neste
Meksikansk tacosuppe

Legg Til Din Kommentar

+