Ingredienser
-
4 stk kyllingfilet
-
40 gram meierismør
-
40 gram hvetemel
-
1 boks kokosmelk
-
5 dl hønsebuljong
-
2 løk
-
2,5 ss gult karri pulver
-
3 stk hvitløksfedd
-
2 stk gulrøtter
-
4 stk champignon
-
0,5 paprika
-
50 gram frosne grønne erter
-
Litt salt og pepper
-
1 lime
-
1 rød chili
Fremgangsmåte
Deilig kylling i kremet karrisaus, serveres med ris!
Ha i ønsket mengde med chili. Det er godt når den er litt sterk, men om du serverer den til barn er det greit å droppe chili og heller ha dette på siden slik at de som vil kan ta dette på 🙂
Steg
1
Ferdig
|
Kok ris. |
2
Ferdig
|
Kutt gulrøtter og paprika i passe store terninger og sopp i båter. |
3
Ferdig
|
Smelt smør, ha oppi hvetemel, rør dette til en jevning. |
4
Ferdig
|
Varm opp en steikepanne med litt olje, brun kyllingstrimlene ett par minutter og ha det deretter over i sausen. Du trenger ikke steike kyllingen ferdig, den kan trekke ferdig i sausen. |
5
Ferdig
|
Varm opp steikepannen igjen og steik grønnsakene ett lite minutt før du har de over i sausen sammen med de grønne frosne ertene. |
6
Ferdig
|
La det småkoke ett par minutter før du smaker til med salt, pepper, chili og litt limesaft. |
7
Ferdig
|