Ingredienser
-
4 stk kyllingfilet
-
1 løk
-
1 rødløk
-
1 paprika
-
2 ss tacokrydderDu kan lage ditt eget tacokrydder. Oppskrift finner du her på bloggen.
-
3 stk hvitløksfedd
-
1 rød chili
-
1 boks hakkede tomater
-
8 stk tortillalefser
-
200 gram ost
-
3 ss olje til steking
Fremgangsmåte
Denne retten faller i smak for både store og små. Du kan bytte ut kyllingfilet med biffkjøtt, kjøttdeig eller bare grønnsaker om du ønsker et kjøttfritt måltid. Du justerer selv styrken med å ha i så mye chili du ønsker.
Lag gjerne hjemmelaget guacamole, tomatsalsa eller fetaostsalat som passer godt til denne retten. Oppskriftene finner du i kategorien “Sauser og dressinger”.
Du kan lage klart alt dagen i forveien. Ta den ut neste dag av kjøleskapet, ha aluminiumsfolie rundt og stek i 45 minutter på 160 grader slik at kyllingfyllet blir gjennomvarmet. Ta av folien de siste 5 minuttene for å få osten gratinert.
Steg
1
Ferdig
|
Kutt grønnsaker og kylling:Kutt 1 gul løk, 1 rødløk og 1 rød paprika i strimler. |
2
Ferdig
|
Mariner kyllingbitene:Ha kyllingbitene i en brødpose med 3 ss olje, og 2 ss tacokrydder. Bland det godt sammen. Du kan bruke ferdig tacokrydder du får kjøpt i butikken, men råder deg til å lage selv med min enkle oppskrift. Du finner oppskriften i kategorien "Krydder". Du kan lage opp masse om gangen, så du har stående i skapet. |
3
Ferdig
|
Steik kyllingbitene: |
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|
Pakk i tortillalefser: |
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|
|
9
Ferdig
|