BLT pastasalat med kylling

0 0
BLT pastasalat med kylling

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
500 g kyllingfilet
200 g bacon
1 ts paprikapulver
1 ts hvitløkspulver
250 g pasta
1 stk rødløk
1 stk hjertesalat
3 stk tomat
0.5 agurk
Dressing
6 ss majones
3 ss kesam eller rømme
2 ss sitronsaft
3 ts grov sennep
1 ss srirachasaus (sterk chilisaus)
1 håndfull frisk persille
Annet
Litt salt og pepper
Litt olje til steking
Inneholder:
  • Egg
  • Gluten
  • Laktose

Ingredienser

  • Dressing

  • Annet

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Denne oppskriften på BLT pastasalat med kylling, falt skikkelig i smak her hjemme. Du kan også tilsette andre grønnsaker oppi denne salaten, men ikke kødd med dressingen! Den er et must for å få frem de gode smakene og er det som binder hele retten sammen. Server gjerne pastasalaten med godt brød.

Anbefaler deg å lage opp litt ekstra av denne salaten – den er nemlig knallgod neste dag i matboksen eller som lunsj.

BLT pastasalat med kylling

Dette kan du gjøre klart dagen i forveien:

  • Lage dressingen
  • Steke og kutte kyllingen
  • Sprøsteke baconet
  • Vaske og kutte salaten – oppbevar i en plastpose i kjøleskapet
  • Koke og avkjøle pasta

Det som gjenstår før servering:

  • Kutte tomat, agurk og rødløk, for så å blande alle ingrediensene sammen i en stor salatskål.

For glutenfri variant, velg glutenfri pasta. For laktosefri variant, bytt ut rømme med majones!

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ? Tagg meg gjerne eller send meg bilde om du tester denne oppskriften på BLT pastasalat med kylling ♥

(Visited 17 308 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Kok pastaen i godt saltet vann. Skyll den i kaldt vann og sil den.

2
Ferdig

Kutt bacon i små biter og stek på medium-høy varme til den er gyllen og sprø. Ha baconet over på en tallerken med kjøkkenpapir, for å fjerne overflødig fett.

3
Ferdig

Lag snitt i kyllingfiletene slik at de blir litt tynnere og enklere å gjennomsteke. Strø paprikapulver, hvitløkspulver, salt og pepper på begge sider. Stek kyllingfiletene i litt olje i en stekepanne på medium til høy varme. Stek til de har en fin og gyllen stekeskorpe på begge sider og kyllingen er gjennomstekt. La kyllingfiletene hvile på en tallerken.

4
Ferdig

Skyll hjertesalaten og kutt den i litt grove biter. Kutt rødløk i små biter - agurk og tomat i litt store terninger. Del de stekte kyllingfiletene i terninger.

5
Ferdig

Finhakk persille og bland det sammen med de andre ingrediensene til dressingen.

6
Ferdig

Bland pastaen, kyllingen, baconet og rødløken godt sammen med dressingen. Vend deretter inn salaten, tomatene og agurken. Velbekomme!

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Bakt grønnsakssalat med fetaost og kylling
Ørretsalat med guacamole og sprøstekte kikerter
neste
Ørretsalat med guacamole og sprøstekte kikerter
forrige
Bakt grønnsakssalat med fetaost og kylling
Ørretsalat med guacamole og sprøstekte kikerter
neste
Ørretsalat med guacamole og sprøstekte kikerter

8 Kommentarer Skjul Kommentar

Kjempegod salat, servert til venninner sammen med focacciabrød. La til et fedd hvitløk og litt paprika..

Hei!
Det står 4 porsjoner ved ingrediens lista. Eg skal lage salaten til 8-9 personer. Prøvde å skrive inn det på porsjoner men blei uhorvelig mengder???? Tenker du det er tilstrekkelig å doble oppskrift på mengden du har lagt ut?

Det skal ikke være for mye. Har du trykker på feks 8 personer? Når jeg gjør det så ser mengden ingredienser bra ut 🙂

Legg Til Din Kommentar

+