Ørretsalat med guacamole og sprøstekte kikerter

0 0
Ørretsalat med guacamole og sprøstekte kikerter

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen
Inneholder:
  • Egg
  • Gluten Free
  • Spicy

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Denne oppskriften på ørretsalat med guacamole og sprøstekte kikerter, er helt super både som salat, men også inni wraps. Server til middag eller lunsj! Denne retten faller i smak for både store og små. Kombinasjonen av både søtt, salt og syrlig, gjør dette til en smakseksplosjon du kommer til å bli hekta på.

Bruk gjerne de grønnsakene du har tilgjengelig, men mango, granateplekjerner og guacamolen er viktig for smakens skyld. De sprøstekte kikertene er også et must, da de tilfører god krunsj og god smak til retten. Om du vil skippe kikertene, kan det være et alternativ med tortillachips.

Ørretsalat med guacamole og sprøstekte kikerter

Dette kan du preppe i forveien:

  • Rens granateplekjernene
  • Kutt agurk og mango
  • Sprøstek kikertene
  • Lag guacamole
  • Lag chilimajonesen

Da gjenstår det bare å steke laksen og legge opp salaten i skåler ♥ er du glad i gode salater bør du teste ut oppskriften på denne digge BLT pastasalaten.

Håper du liker denne oppskriften på ørretsalat med guacamole og sprøstekte kikerter.

(Visited 7 050 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Sett ovnen på 200 grader varmluft

Sil vekk laken på kikertene og skyll kikertene godt i kaldt vann. Tørk kikertene med kjøkkenpapir og ha de utover et stekebrett. Ringle over litt olje og krydder - bland godt sammen. Stek i ovnen på ca. 200 grader med varmluft, i ca. 20 minutter til de er sprøstekte. Vend litt om på kikertene underveis.

2
Ferdig

Lag chilimajones

Bland sammen majonesen, srirachaen og halvparten av limesaften.

3
Ferdig

Lag guacamole

Mos sammen avokadoene med en gaffel. Finhakk rødløken og bland sammen med avokadoen, halvparten av limesaften, salt og pepper.

4
Ferdig

Rens granateplet og kutt mangoen og agurken i små biter.

5
Ferdig

Stek fisken

Ha litt olje på ørretstykkene og strø over salt, pepper og krydder. Jeg bruker en blanding jeg har laget selv av paprikapulver, hvitløkspulver, salt og pepper. Stek i en varm stekepanne til de får en gyllen og fin stekeskorpe på den ene siden. Snu rundt og la steke litt videre, før du skrur ned varmen og lar den steke ferdig.

6
Ferdig

Legg opp spinaten i skålene og topp med mango, agurk, granateplekjerner, guacamole, laks og kikerter. Ha over chilimajones og strø over sesamfrø. Server ☺️

7
Ferdig

Ida Marie Aamot Storbakken

Mitt navn er Ida Marie, jeg har fagbrev som kokk og har gitt ut to kokebøker; Vennemat og oppfølgeren Vennefavoritter. Jeg har drevet denne matbloggen i over 11 år og brenner for å formidle gode oppskrifter med detaljerte fremgangsmåter, enkle ingredienser og fristende bilder. Takk for at du besøker matbloggen min - ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på <3 - Ida Marie

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
BLT pastasalat med kylling
forrige
BLT pastasalat med kylling
neste
Kylling- og blomkålsuppe med ingefær og kokosmelk
BLT pastasalat med kylling
forrige
BLT pastasalat med kylling
neste
Kylling- og blomkålsuppe med ingefær og kokosmelk

Legg Til Din Kommentar