Rød pizzasaus

0 0
Rød pizzasaus

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

1 boks cherrytomater
4 stk hvitløksfedd
2 stk løk
1 hel rød chili
3 ss tomatpuré
2 ts sukker
1 boks hakkede tomater (Mutti)
5 ss olivenolje
1 dl vann
Cirka en halv potte fersk basilikum
salt og pepper
Inneholder:
  • Spicy
Kjøkken:

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten

Er du glad i pizza? Da skal du få oppskrift på en supergod rød pizzasaus, som passer perfekt til steinbakte pizzaer.

Jeg er veldig glad i pizza, spesielt de med tynn bunn som enten er bakt i pizzaovn, på grillen eller på steinplate i ovnen. For å få til en perfekt pizza er det tre elementer som må sitte; bunnen, sausen og osten. Her skal du få oppskrift på en nydelig rød pizzasaus, som du kan lage masse av og fryse ned i små poser/bokser. Da har du alltid hjemmelaget pizzasaus på lur, om det skulle bli pizza på menyen.

Rød pizzasaus

Sausen er også god til pasta. Om du for eksempel skal lage spagetti og kjøttdeig, kan du helle denne over den stekte kjøttdeigen og koke i ett par minutter. Skal du bruke sausen til tapas-kjøttboller, kan du varme den opp og trekke de stekte kjøttbollene i sausen noen minutter. En allsidig og god saus der altså.

Følg meg gjerne på INSTAGRAM ved å trykke her ♥

 

(Visited 441 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Kutt cherrytomater i to eller mindre biter og grovhakk hvitløk, løk og chili.

2
Ferdig

Ha olivenolje i en kjele, varm opp og ha i cherrytomatene og de hakkede grønnsakene. La det surre i oljen på medium varme (ikke for høy temperatur) i ca. 10 minutter.

3
Ferdig

Ha deretter i tomatpure og sukker, rør godt rundt og la surre i ca. to minutter. Tilsett deretter de hakkede tomatene og vann.

4
Ferdig

La koke noen minutter - kjør deretter alt glatt med en stavmikser eller i blender.

5
Ferdig

Ha oppi finhakket basilikum og smak til med salt og pepper.

6
Ferdig

Når jeg baker pizza på steinplate eller i pizzaovn, liker jeg best å finne frem alle ingrediensene, ost og pizzasauser som jeg skal bruke. Da kan gjestene velge ut det de liker best. Her har jeg både rød og hvit pizzasaus. Den hvite pizzasausen er også helt fantastisk med ulik topping (oppskrift kommer).

7
Ferdig

Håper du vil teste ut oppskriften, ta kontakt om det er noe du lurer på!

- Ida Marie

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
Smuldrepai med rips blåbær og villbringebær
forrige
Smuldrepai med blåbær, rips og villbringebær
Kyllingsalat med rips og mandler
neste
Kyllingsalat med rips og mandler
Smuldrepai med rips blåbær og villbringebær
forrige
Smuldrepai med blåbær, rips og villbringebær
Kyllingsalat med rips og mandler
neste
Kyllingsalat med rips og mandler

Legg Til Din Kommentar