Rød karri med scampi og grønnsaker

4 2
Rød karri med scampi og grønnsaker

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
700 gram rå frossen scampi
3 stk hvitløksfedd
2 ss solsikke-/raps-/soyaolje til steking
1 ts grovkvernet pepper
1 stk rød chili
2 stk gulrøtter
2 stk løk
3 ts red curry paste
2.5 dl kokosmelk
2 ss fishsauce
2 ss Soyasaus (midre salt/less salt) Cøliaki? Velg glutenfri soyasaus
3 ss sweet chili saus
3 dl vann
8 stk asparges
2 ss sitronsaft
fersk koriander
Inneholder:
  • Gluten Free
  • Spicy
Kjøkken:
  • 45 min
  • Porsjoner 4
  • Middels

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Utrolig enkel og sunn middag, proppfull i gode smaker! Om du ønsker å lage denne retter vegetar, kan du droppe scampi og doble grønnsaksmengden ?

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer!

Rød karri med scampi og grønnsaker

(Visited 44 321 times, 8 visits today)

Steg

1
Ferdig

Finn frem alle ingrediensene

2
Ferdig

Skrell scampi og lag et snitt på baksiden. Ta ut skittstrengen.

3
Ferdig

Riv hvitløksfeddene på et fint rivjern eller finhakk. Kutt chili, løk og gulrøtter i skiver. Knekk av den nederste delen på aspargesen - kast. Kutt resten av aspargesen i passe store biter.

4
Ferdig

Bland hvitløk sammen med scampi.

5
Ferdig

Varm opp en stekepanne. Ha i ett par ss med olje. Ha i scampien og strø over pepper. La scampien ligge på den ene siden og steke på høy varme i ca 1 minutt før du rører rundt.

6
Ferdig

Når scampien har fått litt stekeskorpe, tilsett chili, gulrøtter og løk. La steke sammen med scampien noen sekunder.

7
Ferdig

Tilsett rød karri og halvparten av kokosmelken. Rør godt rundt og la koke/steke ett minutt.

8
Ferdig

Tilsett resten av kokosmelken, soyasaus, sweet- chilisaus og fishsauce. La koke ett par minutter og tilsett deretter vann. La koke et par minutter.

9
Ferdig

Tilsett asparges og la koke ett par minutter. Smak til med litt salt og mer fishsauce om du kjenner den trenger det. Skvis over sitronsaft.

10
Ferdig

Server med fersk koriander og strø over sesamfrø om du har det! ?

11
Ferdig

Server som suppe eller sammen med kokt ris! ❤️

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
Kjøleskapsgrøt med chiafrø og biola
forrige
Kjøleskapsgrøt med chiafrø og biola
sashimisalat med rødløkschutney og ponzusaus
neste
Sashimisalat med rødløkschutney og ponzusaus
Kjøleskapsgrøt med chiafrø og biola
forrige
Kjøleskapsgrøt med chiafrø og biola
sashimisalat med rødløkschutney og ponzusaus
neste
Sashimisalat med rødløkschutney og ponzusaus

Legg Til Din Kommentar

+