Mangochutney med chili

0 0
Mangochutney med chili

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
2 stk moden mango
0.5 stk rød chili
1 stk hvitløksfedd
4 ss sukker
4 ss vann
4 ss limesaft/sitronsaft
salt
  • 30 minutter
  • Porsjoner 4
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del
Reklame – Hadeland glassverk

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet i ingrediensboksen over for å få frem ingrediensene!

Mangochutney med chili er utrolig godt og passer like godt ved siden av grillmat og i salater, som til ost og kjeks og såklart til indiske matretter. Det er utrolig enkelt å lage og holder seg lenge i kjøleskapet hvis man bruker et tett glass. Her er norgesglassene helt perfekte å bruke, men bruk de som har gummipakning!

Følg meg på Instagram for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter❤️

Mangochutney med chili

 

(Visited 15 785 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Skrell mangoen og kutt den i små terninger/biter.

2
Ferdig

Ta ut frøene og finkutt chilien. Finkutt hvitløk.

3
Ferdig

Ha alle ingrediensene i en liten kjele og rør godt rundt rundt. Sett på lokk og la koke på svak varme i ca. 15 minutter.

4
Ferdig

Ta av lokket etter ca. 15 minutter og skru opp varmen. "Stek" chutneyen mens du rører godt til vannet fordamper og blandingen blir karamellisert og klissete.

5
Ferdig

Ha chutneyen over på steriliserte/rene glass.

6
Ferdig

Bruk til: indisk mat, ost og kjeks, vårruller, grillmat, burgere, salater og tapas.

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
torsk med ertepuré og tørrfisksnacks
forrige
Torsk med ertepuré og tørrfisksnacks
Pasta og kjøttsaus med basilikum og pinjekjerner
neste
Pasta og kjøttsaus med basilikum og pinjekjerner
torsk med ertepuré og tørrfisksnacks
forrige
Torsk med ertepuré og tørrfisksnacks
Pasta og kjøttsaus med basilikum og pinjekjerner
neste
Pasta og kjøttsaus med basilikum og pinjekjerner

Legg Til Din Kommentar

+