Ingredienser
-
2 stk moden mango
-
0.5 stk rød chili
-
1 stk hvitløksfedd
-
4 ss sukker
-
4 ss vann
-
4 ss limesaft/sitronsaft
-
salt
Fremgangsmåte
Reklame – Hadeland glassverk
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet i ingrediensboksen over for å få frem ingrediensene!
Mangochutney med chili er utrolig godt og passer like godt ved siden av grillmat og i salater, som til ost og kjeks og såklart til indiske matretter. Det er utrolig enkelt å lage og holder seg lenge i kjøleskapet hvis man bruker et tett glass. Her er norgesglassene helt perfekte å bruke, men bruk de som har gummipakning!
Følg meg på Instagram for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter❤️
Steg
1
Ferdig
|
Skrell mangoen og kutt den i små terninger/biter. |
2
Ferdig
|
Ta ut frøene og finkutt chilien. Finkutt hvitløk. |
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|