Ingredienser
-
4 stk laksefilet
-
2 ss meierismørbruk laktosefri
-
2 ss hvetemel
-
3 ts karripulver
-
4 dl kokosmelk
-
3 ss sweet chili saus
-
3 ss soyasaus
-
1 stk lime
-
1 løk løk
-
1 stk paprika
-
1 pk sukkererter
-
4 stk champignon
-
til servering:
-
sesamfrø
-
fersk koriander
Fremgangsmåte
Denne middagsretten er supergod og veldig enkel å lage. Laks i karrisaus har blitt en favoritt blant mange av dere, og jeg lager den selv ganske ofte 🙂 Retten er laktosefri så lenge du bruker laktosefritt smør, og den er glutenfri så lenge du bruker glutenfri soyasaus 🙂
Steg
1
Ferdig
|
Sett på ris. |
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
Lag sausenSmelt smør, ha i karripulver og finhakket løk. La dette steke ca 1 minutt før du tilsetter hvetemel. |
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
Når sausen har småkokt med sopp og løk i ca. 5 minutter tilsetter du sukkererter og paprika. Kok videre i 1 minutt. |
6
Ferdig
|
En Kommentar Skjul Kommentar
Denne var skikkelig god! Anbefales!