Ingredienser
-
250 gram kyllingfilet
-
125 gram eggnudler
-
2 gulrøtter
-
1 løk
-
0.5 brokkoli
-
0.5 paprika
-
1 rød chili
-
3 hvitløksfedd
-
3 ss sweet chili saus
-
3 ss soyasaus
-
2 ss østerssaus
-
peanøtter
-
0.5 lime
Fremgangsmåte
Kyllingwok med nudler og peanøtter er en enkel og god middag! Det går kjapt å lage det, og det smaker veldig godt. Du bestemmer selv hvilke grønnsaker du vil bruke. Når jeg lager wok pleier jeg å velge mellom gulrøtter, løk, brokkoli, blomkål, paprika, asparges, purreløk, squash og brekkbønner. Du kan også ha i bambusskudd, minimais og vannkastanjer. Du bestemmer selv 🙂
Steg
1
Ferdig
|
Når du lager wok skal wokpanna/steikepanna være skikkelig varm hele tiden! Det er viktig at du varmen steikepanna skikkelig opp før du har i kyllingbitene, og at du fortsetter med full styrke når du har i de andre ingrediensene. Du må passe på hele tiden, og røre godt slik at det ikke svir seg. |
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
Kutt kyllingfilet i terninger og grønnsakene i passe biter. |
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|
Tilsett deretter hakket hvitløk og chili, og de tre sausene. La dette steike/koke ett par minutter sammen med nudlene, kyllingen og grønnsakene, mens du rører godt rundt slik at nudlene og alt det andre blir vendt rundt i sausen. Ha oppi litt hakkede peanøtter og skvis over limesaft. Ikke la det stå for lenge. Grønnsakene skal være crispy! |
7
Ferdig
|
4 Kommentarer Skjul Kommentar
Denne retten er kjempegod, og enkel å lage 🙂 Du får ikke bedre på restaurant enn om du lager denne hjemme.
Så bra 🙂 <3
Hei.
Denne så veldig god ut?Men jeg får bare opp fremgangsmåte å ikke ingredienser
Hei! Så hyggelig ? trykk på plusstegnet ved siden av der det står ingredienser, så skal ingrediensene komme frem ☺️