Kyllingwok med nudler og peanøtter

1 0
Kyllingwok med nudler og peanøtter

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
250 gram kyllingfilet
125 gram eggnudler
2 gulrøtter
1 løk
0.5 brokkoli
0.5 paprika
1 rød chili
3 hvitløksfedd
3 ss sweet chili saus
3 ss soyasaus
2 ss østerssaus
peanøtter
0.5 lime
Inneholder:
  • Egg
  • Gluten
  • Nøtter
  • Spicy
Kjøkken:
  • 30 MINUTTER
  • Porsjoner 2
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Kyllingwok med nudler og peanøtter er en enkel og god middag! Det går kjapt å lage det, og det smaker veldig godt. Du bestemmer selv hvilke grønnsaker du vil bruke. Når jeg lager wok pleier jeg å velge mellom gulrøtter, løk, brokkoli, blomkål, paprika, asparges, purreløk, squash og brekkbønner. Du kan også ha i bambusskudd, minimais og vannkastanjer. Du bestemmer selv 🙂

(Visited 40 960 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Når du lager wok skal wokpanna/steikepanna være skikkelig varm hele tiden! Det er viktig at du varmen steikepanna skikkelig opp før du har i kyllingbitene, og at du fortsetter med full styrke når du har i de andre ingrediensene. Du må passe på hele tiden, og røre godt slik at det ikke svir seg.

2
Ferdig

Kok nudler i saltet vann. Når nudlene er ferdig kokt, kjøl de ned i kaldt vann. Beregn ca. 1 rute/60-70 gram eggnudler pr. person.

3
Ferdig

Kutt kyllingfilet i terninger og grønnsakene i passe biter.
Finhakk hvitløk og chili.

4
Ferdig

Ha salt og pepper på kyllingbitene. Varm opp en steikepanne med litt nøytral olje. La kyllingbitene ligge å brunes litt på hver side.

5
Ferdig

Før kyllingbitene er ferdig stekt, tilsetter du grønnsakene. Steik dette med kyllingen i ett lite minutt før du tilsetter de kokte nudlene. La platen stå på full styrke hele tiden.

6
Ferdig

Tilsett deretter hakket hvitløk og chili, og de tre sausene. La dette steike/koke ett par minutter sammen med nudlene, kyllingen og grønnsakene, mens du rører godt rundt slik at nudlene og alt det andre blir vendt rundt i sausen. Ha oppi litt hakkede peanøtter og skvis over limesaft. Ikke la det stå for lenge. Grønnsakene skal være crispy!

7
Ferdig

Strø over koriander, om du har dette, ved servering.

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Kringle med kanelsirup og vaniljekrem
neste
Ostekake med vanilje og rømmelokk
forrige
Kringle med kanelsirup og vaniljekrem
neste
Ostekake med vanilje og rømmelokk

4 Kommentarer Skjul Kommentar

Denne retten er kjempegod, og enkel å lage 🙂 Du får ikke bedre på restaurant enn om du lager denne hjemme.

Hei! Så hyggelig ? trykk på plusstegnet ved siden av der det står ingredienser, så skal ingrediensene komme frem ☺️

Legg Til Din Kommentar

+