Ingredienser
-
300 gram kyllingfilet
-
180 gram risnudler
-
2 stk hvitløksfedd
-
1 stk rød chili
-
0.5 stk paprika
-
1 stk gulrøtter
-
1 stk løk
-
2 stk egg
-
4 ss soyasausHusk gluten!
-
4 ss sweet chili saus
-
4 ss østerssaus
-
1 stk lime
-
fersk koriander
-
3 ss olje
Fremgangsmåte
Kylling pad thai er så utrolig godt! Det er nok ikke den tradisjonelle måten å lage denne retten på, men det blir utrolig godt, og jeg synes det smaker bedre enn de jeg bestiller på thairestauranter rundt om kring! Her skal du få oppskriften jeg bruker når jeg lager kylling pad thai her hjemme 🙂
Steg
1
Ferdig
|
GJØR ALT KLART |
2
Ferdig
|
STEK KYLLINGStrø litt salt og pepper over kyllingstrimlene. Varm steikepannen godt opp, og ha i ett par spiseskjeer med olje. |
3
Ferdig
|
stek grønnsakene |
4
Ferdig
|
nudleneNår vannet koker, trekk kjelen vekk fra varmen og ha nudlene oppi. La de trekke i ett par minutter til de er ferdige. |
5
Ferdig
|
StekingVarm opp en stor steikepanne/wokpanne. Ha litt olje i og la den bli skikkelig varm. Når nudlene har stekt i 1-2 minutter i sausene, dytt nudlene litt til sides i steikepanna og hell eggene oppi. La eggene stivne litt før du rører rundt og blander de med nudlene. |
6
Ferdig
|
Når eggene har stivnet og du har blandet de med nudlene, kan du ha oppi den stekte kyllingen og de stekte grønnsakene. Rør godt rundt og varm alt sammen ett par minutter, slik at alt blir godt og varmt. Smak til med mer soyasaus om du ønsker det. |