Ingredienser
-
400 gram kjøttdeig
-
200 gram tomatpuré
-
1 løk
-
2 hvitløksfedd
-
1.5 dl vann
-
1.5 dl kremfløteEller en halv boks med creme fraishe
-
1 ts chilipulver
-
2 gulrøtter
-
1 halv brokkoli
-
1 pakke sukkererter
-
4 porsjoner ris
Fremgangsmåte
Superenkel og god middag, som lages på under 30 minutter! Kjøttsausen kan lages dagen før og varmes opp før middag, grønnsakene tilsetter du i kjøttsausen ett par minutter før servering for å få best resultat.
Lager du klar gryten dagen før? Da kan du vente med å tilsette brokkoli og sukkererter til du skal varme kjøttsausen opp igjen.
Steg
1
Ferdig
|
Sett på ris. |
2
Ferdig
|
Skrell gulrøtter, og kutt i små biter. |
3
Ferdig
|
Steik karbonadedeig i en varm stekepanne med litt olje. |
4
Ferdig
|
Tilsett deretter tomatpuré og fres dette også lett i steikepannen, før du tilsetter 1,5 dl vann. |
5
Ferdig
|
Ha oppi gulrøttene og tilsett deretter kremfløte eller creme fraiche. |
6
Ferdig
|
Smak til med salt og pepper, og gjerne ett par ts med sukker for å få en rundere smak. Ønsker du den litt sterk kan du ha i chilipulver etter ønske. |
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|