Juletoast med sennepsdressing

0 0
Juletoast med sennepsdressing

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
4 stk skiver med loff/godt brød
6 skiver juleskinke med sennep/god skinke
2 ss grov sennep
12 skiver god ost/jarlsberg/gauda
4 skiver sylteagurk
Litt meierismør
Sennepsdressing
5 ss majones
1 ss grov sennep
2 ss ravigottesaus
4 ss sylteagurk-lake
salt og pepper
Garnityr
1 pakke rucculasalat
1 stk granateple
fersk gressløk
Inneholder:
  • Gluten
  • Laktose
  • 20 minutter
  • Porsjoner 2
  • Enkel

Ingredienser

  • Sennepsdressing

  • Garnityr

Fremgangsmåte

Del

REKLAME for Cosori airfryer

Her skal du få oppskrift på en skikkelig god juletoast med en sennepsdressing, som smaker helt nydelig sammen med smeltet ost. Dressingen passer også veldig godt i salater og i sandwicher med feks. kylling og bacon eller med pulled pork. Nå som julen nærmer seg så blir det mye feit mat som ribbe, pinnekjøtt og medisterkaker, i tillegg til julekaker og snop. Det er derfor godt med en lett og god middag, som lages på få minutter. Det er mye som skal ordnes nå i julen, så det er derfor greit med noen måltider som er enkle og ikke for tidkrevende.

Juletoast med sennepsdressing

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om airfryer fra cosori, som du kan lese ved å trykke her. Der har jeg skrevet oppskrifter og tips til hva du kan lage i airfryeren. Nå har jeg hatt airfryeren i ca. ett halvt år og vi har brukt den utrolig mye. Det er så enkelt og det går så raskt, i stedet for å varme opp stekeovnen. Spesielt bra er det om du skal lage mat til få personer som feks. når du skal steke rundstykker, bacon, lage omelett eller feks. steke kylling/annen type kjøtt. Jeg bruker den også til å bake grønnsaker som tilbehør til middag eller som jeg skal kjøre i blender til en god suppe.

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?

(Visited 9 215 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Varm opp airfryeren

Sett på pre-heat funksjonen på airfryeren, så den blir skikkelig god og varm før du skal steke toasten.

2
Ferdig

Lag dressing

Bland sammen majones, sylteagurklake, ravigottesaus, grov sennep, salt og pepper. Ha dressingen over på en flaske eller sprøytepose.

3
Ferdig

Legg brødskivene utover og smør grov sennep på halvparten av skivene. Altså, hvis du har fire skiver, så smører du sennep på to av dem. Ha deretter ost på skivene med sennep, så skinke og deretter ost igjen.

4
Ferdig

Smør er tynt lag med smør på de skivene du ikke har hatt noe på enda. Snu deretter skivene rundt og sprøyt på eller smør utover sennepsdressingen. Ha på sylteagurk. Legg deretter brødskiven med smørsiden opp, oppå den andre brødskiven der du har lagt ost og skinke.

5
Ferdig

Putt toasten i airfryeren på 160 grader i 8 minutter. Skru deretter opp varmen til 210 grader og la de steke videre i 2-4 minutter. Helt til toasten er gyllen og osten er godt smeltet.

6
Ferdig

Del toastene i to, og legg opp på tallerken og sprøyt på sennepsdressing eller server ved siden av. Strø over finhakket gressløk og granateple. Gjerne litt sylteagurk i små biter om du liker det. Server med salat på siden, så blir det en fullverdig og god middag.

7
Ferdig

Håper du vil teste ut denne enkle, men superdigge oppskriften på juletoast med sennepsdressing.

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
Lammefrikassé
forrige
Lammefrikassé
Gule bomber med sjokoladekrem
neste
Gule bomber med sjokoladekrem
Lammefrikassé
forrige
Lammefrikassé
Gule bomber med sjokoladekrem
neste
Gule bomber med sjokoladekrem

Legg Til Din Kommentar

+