Ingredienser
-
Burger
-
400 gram kjøttdeig
-
2 ss finhakket Jalapeños
-
1 stk eggeplomme
-
1 ts salt
-
0.5 ts grovkvernet pepper
-
Tomat- og sylteagurksalsa
-
4 ss hakket sylteagurk
-
10 stk cherrytomater
-
0.5 finhakket rødløk
-
finhakket gressløk/persilleKan sløyfes!
-
0.25 kvernet pepper
-
Annet:
-
2 stk hamburgerbrød
-
2 stk cheddarost
-
4 skiver bacon
-
crispy salat
-
valgfritt rømme/dressing
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!
Alle elsker en god burger, og det er nettopp det du skal få oppskrift på her! Supersaftig jalapeñosburger med tomat- og sylteagurksalsa, og såklart; smeltet cheddar! Server med det tilbehøret du liker best, men jeg kan absolutt anbefale tomat- og sylteagurksalsa!
Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?

Oppskriften gir 2 stk store (ca. 220 gram) jalapeñosburger med tomat- og sylteagurksalsa, smeltet cheddar og sprøstekt bacon!
Du kan såklart lage burgerne mindre, som sliders eller som små kjøttboller og tre på grillspyd! Server med det tilbehøret du liker best! ❤️
Steg
1
Ferdig
|
|
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
Fyr opp grillen så den er skikkelig varm! Legg burgeren på og la den ligge i 2-3 minutter før du rører eller snur den rundt og steker den like lenge på den andre siden. Ha på ost om ønskelig. Trekk burgeren litt til sides, hvor det ikke er fult så varmt, og la den steke seg ferdig på indirekte varme. Det går helt fint å bruke grillpanne eller stekepanne! Bare sørg for å ha god varme, slik at de får en god stekeskorpe! |
4
Ferdig
|
LAG TOMAT- OG SYLTEAGURKSALSAEN: |
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|