Jalapeñosburger med tomat- og sylteagurksalsa

0 0
Jalapeñosburger med tomat- og sylteagurksalsa

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
Burger
400 gram kjøttdeig
2 ss finhakket Jalapeños
1 stk eggeplomme
1 ts salt
0.5 ts grovkvernet pepper
Tomat- og sylteagurksalsa
4 ss hakket sylteagurk
10 stk cherrytomater
0.5 finhakket rødløk
finhakket gressløk/persille Kan sløyfes!
0.25 kvernet pepper
Annet:
2 stk hamburgerbrød
2 stk cheddarost
4 skiver bacon
crispy salat
valgfritt rømme/dressing
Inneholder:
  • Egg
  • Laktose
Kjøkken:
  • 30 min
  • Porsjoner 2
  • Enkel

Ingredienser

  • Burger

  • Tomat- og sylteagurksalsa

  • Annet:

Fremgangsmåte

Del

Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten!

Alle elsker en god burger, og det er nettopp det du skal få oppskrift på her! Supersaftig jalapeñosburger med tomat- og sylteagurksalsa, og såklart; smeltet cheddar! Server med det tilbehøret du liker best, men jeg kan absolutt anbefale tomat- og sylteagurksalsa!

Følg meg på INSTAGRAM og FACEBOOK for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer ?

Jalapeñosburger med tomat- og sylteagurksalsa
Oppskriften gir 2 stk store (ca. 220 gram) jalapeñosburger med tomat- og sylteagurksalsa, smeltet cheddar og sprøstekt bacon!

Du kan såklart lage burgerne mindre, som sliders eller som små kjøttboller og tre på grillspyd! Server med det tilbehøret du liker best! ❤️

(Visited 4 056 times, 2 visits today)

Steg

1
Ferdig

Finhakk gressløk, kutt jalapeños i små biter og skill eggeplommen fra eggehviten.

2
Ferdig

Bland alle ingrediensene til burgerne sammen (ikke kna for mye) og form til runde burgere. Lag dem litt større enn burgerbrødet du skal bruke. De vil krympe litt under steking.

3
Ferdig

Fyr opp grillen så den er skikkelig varm! Legg burgeren på og la den ligge i 2-3 minutter før du rører eller snur den rundt og steker den like lenge på den andre siden. Ha på ost om ønskelig. Trekk burgeren litt til sides, hvor det ikke er fult så varmt, og la den steke seg ferdig på indirekte varme.

Det går helt fint å bruke grillpanne eller stekepanne! Bare sørg for å ha god varme, slik at de får en god stekeskorpe!

4
Ferdig

LAG TOMAT- OG SYLTEAGURKSALSAEN:

Finkutt rødløk og urter. Kutt sylteagurk og cherrytomater i små biter. Bland sammen i en skål og tilsett pepper.

5
Ferdig

Server hamburgeren med tomat- og sylteagurksalsaen i hamburgerbrød med valgri dressing/rømme/majones og salat.

6
Ferdig

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
Hjemmelaget potetsalat
forrige
Hjemmelaget potetsalat
Kjøleskapsgrøt med chiafrø og biola
neste
Kjøleskapsgrøt med chiafrø og biola
Hjemmelaget potetsalat
forrige
Hjemmelaget potetsalat
Kjøleskapsgrøt med chiafrø og biola
neste
Kjøleskapsgrøt med chiafrø og biola

Legg Til Din Kommentar

+