Ingredienser
-
4 kyllingfilet
-
2 dl hvetemel
-
4 ts paprikapulver
-
1 ts salt
-
2 ts gastromat
-
1 ts chilipulver
-
3 egg
-
1 liter cornflakes
-
Dressing
-
8 ss majones
-
20 skiver skiver med sylteagurk
-
1 løk
-
1 ss ketchup
-
1 ts srirachasaus (sterk chilisaus)
-
Annet
-
4 stk hamburgerbrød
-
crispy salat
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet ved siden av “ingredienser” for å få frem ingredienslisten☺️
Denne oppskriften på crispy kyllingburger med chunky dressing, er så utrolig god. Ikke bare er den superdigg, den er også forholdsvis enkel å lage. Jeg kan nesten garantere deg at du kommer til å lage den flere ganger. Kyllingfileten blir veldig saftig og skikkelig god og crispy utenpå. Server gjerne med søtpotetfries, vanlige fries eller løkringer om du foretrekker det. Jeg har kun salat som tilbehør til denne burgeren, siden det er en del løk og sylteagurk i dressingen ♥
Dette kan du gjøre klart dagen i forveien:
- Kyllingfileten kan paneres (dyppes i mel, egg og corn flakes), dekk til med plastfolie og oppbevar i kjøleskapet til neste dag.
- Lag dressingen.
- Vask salaten og ha den i en tett boks i kjøleskapet, gjerne med litt vann i bunn.
Håper du vil teste ut denne oppskriften på crispy kyllingburger med chunky dressing. Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under oppskriften om du tester den ut ❤️
Følg meg gjerne på INSTAGRAM for å holde deg oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter, bilder og videoer. Der kan du også sende meg forslag til retter du ønsker at jeg skal lage ♥
Steg
1
Ferdig
|
Sett ovnen på 190 grader, varmluft. |
2
Ferdig
|
Gjør klar kyllingenLegg en og en kyllingfilet mellom to bakepapir, og bank de flate med en kjøtthammer (eller bruk en kjevle eller en liten kjele). De skal bankes slik at de blir jevnt like tykke. |
3
Ferdig
|
Paner kyllingfiletene |
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
Stek kyllingfiletene i ovnenLegg kyllingfiletene på en rist og stek midt i ovnen på 190 grader varmluft. Først i 8 minutter, deretter kan du snu de og steke de ca. 8 minutter til. Steketiden kommer litt an på hvor tykke kyllingfiletene er. |
6
Ferdig
|
Lag dressingen |
7
Ferdig
|
Stek hamburgerbrødene, enten i en stekepanne eller ett par minutter på rist i ovnen. Skyll salaten i litt kaldt vann. |
8
Ferdig
|
4 Kommentarer Skjul Kommentar
Kva kjøpedressing kan ein bruke om ein ikkje lagar frå grunnen som du? Kan aioli vere eit alternativ?
Aioli funker bra ☺️
Heter Anne og liker å prøve nye spennende retter og lage nye spennnde kaker og desserter😃😜🎂🍰🇳🇴❤️👍🏼👍🏼🌹🌹
Så kjekt du har funnet veien inn til bloggen min da. Håper du finner masse inspirasjon 😍