Ingredienser
-
200 gram meierismør
-
130 gram brunt sukker
-
100 gram sukker
-
2 stk egg
-
4 dl hvetemel
-
1 ts natron
-
1 ts vaniljesukker
-
0.5 ts salt
-
100 gram grovhakket mørk kokesjokolade
-
100 gram grovhakkede mandler
Fremgangsmåte
Bruker du mobilen? Trykk på plusstegnet i ingrediensboksen over for å få frem ingrediensene!
Det er ikke så mye som slår seige cookies med sjokolade og mandler, sammen med et glass iskald melk. Det smaker også helt nydelig hvis du putter en kule med vanilje eller sjokoladeis mellom to cookies. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har delt denne oppskriften før, for den er både supergod og noe alle klarer å lage. Følg fremgangsmåten, så har du seige, men litt sprø cookies på under en time.
Følg meg på Instagram for å bli oppdatert når jeg legger ut nye oppskrifter❤️
TIPS!
- Bytt ut mørk kokesjokolade og mandler med feks. non-stop, smarties, daimkuler, hvit sjokolade eller biter av melkesjokolade om du foretrekker det.
- Kjøl cookiesene helt ned på en rist på benken, før du har de i en tett boks.
Steg
1
Ferdig
|
Finn frem og mål opp alle ingrediensene. Sett ovnen på 180 grader, over- og undervarme. Hvis eggene er kalde, kan det være lurt å legge de i en skål med varmt vann fra springen noen minutter, for å få de romtempererte. |
2
Ferdig
|
|
3
Ferdig
|
|
4
Ferdig
|
|
5
Ferdig
|
|
6
Ferdig
|
|
7
Ferdig
|
|
8
Ferdig
|
Stek de midt i ovnen, 180 grader i ca. 8 minutter. Hvor lenge du skal steke de, varierer fra ovn til ovn, så følg litt med. De skal få litt gylden farge, men ikke bli veldig brune. Når de er ferdig stekt, dra bakepapiret av stekebrettet og la de ligge noen minutter før du flytter cookiesene over på en rist. Oppbevar i en tett boks. |
9
Ferdig
|
|
10
Ferdig
|
2 Kommentarer Skjul Kommentar
Verdens beste cookies ??
Så kjekt ?