Kyllingsalat med cashewnøtter
med koriander

1 3
Kyllingsalat med cashewnøtter

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
500 gram kyllingfilet
1 rødløk
0.5 paprika
0.5 bunt fersk koriander
5 ss sweet chili saus
5 ss soyasaus
5 ss østerssaus
150 gram cashewnøtter
salt og pepper
2 ss olje
Inneholder:
  • Gluten
  • Nøtter
  • Spicy
Kjøkken:
  • 30 MINUTTER
  • Porsjoner 10
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Kyllingsalat med cashewnøtter lager jeg til koldtbord eller tapasbord som et alternativ til kyllingspyd da den i hovedsak nesten bare inneholder kylling. Skal du servere den til lunsj, kan du koke pasta og blande i kyllingen sammen med rucculasalat.

Denne salaten holder til 10 personer hvis den serveres som en av flere retter til tapas eller koldtbord.
Skal den spises som lunsj ved siden av en salat eller med pasta er den beregnet til 5 personer.

(Visited 104 340 times, 9 visits today)

Steg

1
Ferdig

Kutt kyllingfilet i passe terninger. Strø godt med salt og pepper på.

Varm opp stekepannen med 2 ss olje og stek kyllingbitene på høy varme slik at de blir brunet.

2
Ferdig

Når kyllingen begynner å bli ferdig stekt ha oppi rødløk som du har kuttet i terninger og strimler av paprika, og stek litt med.

3
Ferdig

Skru av varmen og tilsett deretter sweet chiili saus, østersaus og soyasaus.
Strø over finhakket koriander og cashewnøtter før servering.

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Pastasalat med bacon
neste
Hjemmelagde hamburgerbrød
forrige
Pastasalat med bacon
neste
Hjemmelagde hamburgerbrød

8 Kommentarer Skjul Kommentar

Hei! Jeg vil ikke anbefale å fryse den, da kyllingen vil bli tørr og grønnsakene daffe. Mvh Ida Marie

Jeg frøys salaten uten nøttene. Jeg tinte dem, varmet opp i ildfast form i ovnen på 180 grader i ca 30 min. Tilsatte nøttene og serverte. Det gikk kjempebra og alle syntes det smakte fantastisk.

Denne salaten var bare såååå god. Serverte med pastaskruer i bunn og foccaciabrød og salat. Takk for nydelig oppskrift.

Hei? Mye godt på siden din! Jeg skal lage til koldtbord m noen varmretter til min datters konfirmasjon, og så lurer jeg på om denne retten kan varmes opp igjen, slik at jeg kan lage dette dagen før?
Mvh Ingunn

Legg Til Din Kommentar

+