Ingredienser
-
500 gram kyllingfilet
-
1 rødløk
-
0.5 paprika
-
0.5 bunt fersk koriander
-
5 ss sweet chili saus
-
5 ss soyasaus
-
5 ss østerssaus
-
150 gram cashewnøtter
-
salt og pepper
-
2 ss olje
Fremgangsmåte
Kyllingsalat med cashewnøtter lager jeg til koldtbord eller tapasbord som et alternativ til kyllingspyd da den i hovedsak nesten bare inneholder kylling. Skal du servere den til lunsj, kan du koke pasta og blande i kyllingen sammen med rucculasalat.
Denne salaten holder til 10 personer hvis den serveres som en av flere retter til tapas eller koldtbord.
Skal den spises som lunsj ved siden av en salat eller med pasta er den beregnet til 5 personer.
Steg
1
Ferdig
|
Kutt kyllingfilet i passe terninger. Strø godt med salt og pepper på. Varm opp stekepannen med 2 ss olje og stek kyllingbitene på høy varme slik at de blir brunet. |
2
Ferdig
|
Når kyllingen begynner å bli ferdig stekt ha oppi rødløk som du har kuttet i terninger og strimler av paprika, og stek litt med. |
3
Ferdig
|
Skru av varmen og tilsett deretter sweet chiili saus, østersaus og soyasaus. |
8 Kommentarer Skjul Kommentar
Hei! Hvor mye av østersaus, sweet chili osv? 1ss?
Det står i ingredienslisten ☺️
Jeg skal lage denne til et tapasbord. Kan jeg fryse den og kun varme opp før servering?
Hei! Jeg vil ikke anbefale å fryse den, da kyllingen vil bli tørr og grønnsakene daffe. Mvh Ida Marie
Jeg frøys salaten uten nøttene. Jeg tinte dem, varmet opp i ildfast form i ovnen på 180 grader i ca 30 min. Tilsatte nøttene og serverte. Det gikk kjempebra og alle syntes det smakte fantastisk.
Denne salaten var bare såååå god. Serverte med pastaskruer i bunn og foccaciabrød og salat. Takk for nydelig oppskrift.
Hei? Mye godt på siden din! Jeg skal lage til koldtbord m noen varmretter til min datters konfirmasjon, og så lurer jeg på om denne retten kan varmes opp igjen, slik at jeg kan lage dette dagen før?
Mvh Ingunn
Så hyggelig 🙂 Den kan varmes opp igjen, men den kan også serveres kald 🙂