Vafler med vaniljekrem

0 0
Vafler med vaniljekrem

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
4 egg
1 dl sukker
5 dl H-melk
6 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
1 ts salt
100 gram meierismør
0.5 pk vaniljekrem
Inneholder:
  • Egg
  • Gluten
  • Laktose
Kjøkken:
  • 15 minutter + steking
  • Porsjoner 1
  • Middels

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Lukten av nystekte vafler slår det meste, og i tillegg til at det lukter godt så er det noe alle liker! Noen liker vafler med rømme og rørte jordbær, andre liker smør og sukker, noen serverer med iskrem og andre med brunost og syltetøy! Her er det bare fantasien som setter grenser 🙂

Det som er så fint med vafler er at man kan bli kvitt rester man har i kjøleskapet som for eksempel fløte, rømme, vaniljesaus og vaniljekrem. I denne vaffelrøreoppskriften har jeg brukt litt vaniljekrem i tillegg til de vanlige ingrediensene, og det ble virkelig godt! Du kan bruke denne oppskriften om du ikke har vaniljekrem også, så det er bare å slå seg løs!

 

1 oppskrift gir ca. 12 vafler

(Visited 189 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Bland egg og sukker, og visp til en luftig og lys eggedosis.

2
Ferdig

Bland sammen de tørre ingrediensene. Mål opp melk. Smelt smør.

3
Ferdig

Når eggedosisen er blitt luftig og lys, rør inn de tørre ingrediensene og melken vekselsvis til alt er godt blandet sammen. Ikke rør for voldsomt, da går luften ut av røren.

4
Ferdig

Rør tilslutt inn vaniljekrem og smeltet smør.

5
Ferdig

La røren svelle i ca 15 minutter, før du steker de gyldne og fine i vaffeljern. Pensle gjerne vaffeljernet med litt smeltet smør.

6
Ferdig

Server med det du måtte ønske av syltetøy, brunost, rømme, sukker, is eller andre godsaker.

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Skinnstekt lysing med sellerikrem og løkkompott
neste
Fiskekaker med makaronistuing og stekt løk
forrige
Skinnstekt lysing med sellerikrem og løkkompott
neste
Fiskekaker med makaronistuing og stekt løk

En Kommentar Skjul Kommentar

Legg Til Din Kommentar