Syrlig rødløk
Perfekt i salat, til burger eller på skiva!

0 0
Syrlig rødløk

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
2 stk rødløk
4 ss sitron
2 ss sukker
Kjøkken:
  • 15 MINUTTER
  • Porsjoner 5
  • Middels

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Syrlig rødløk er så godt! Den passer så godt i salater, til hjemmelaget hamburger eller som tilbehør til brødskive med for eksempel leverpostei! Den passer også supergodt til fisk og kjøtt 🙂

 

(Visited 4 557 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Finhakk rødløk og bland det sammen med sukker og sitronsaft.

2
Ferdig

Kok forsiktig opp i en kjele og la småkoke i 2 minutter. Trekk vekk fra platen og kjøl ned!
Rødløken blir knallrosa når den kjøles ned i kjøleskapet :)

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Hjemmelaget hamburger med chilimajones
neste
Fløtepoteter
forrige
Hjemmelaget hamburger med chilimajones
neste
Fløtepoteter

2 Kommentarer Skjul Kommentar

Så hyggelig å høre. Helt enig! Elsker syrlig rødløk. Den holder seg nok ett par uker, men her gjelder «lukt og smak»-teknikken altså ? har aldri erfart at denne blir dårlig.

Legg Til Din Kommentar

+