Syrlig rødløk
Perfekt i salat, til burger eller på skiva!

0 0
Syrlig rødløk

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
2 stk rødløk
4 ss sitron
2 ss sukker
Kjøkken:
  • 15 MINUTTER
  • Porsjoner 5
  • Middels

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Syrlig rødløk er så godt! Den passer så godt i salater, til hjemmelaget hamburger eller som tilbehør til brødskive med for eksempel leverpostei! Den passer også supergodt til fisk og kjøtt 🙂

 

(Visited 1 302 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Finhakk rødløk og bland det sammen med sukker og sitronsaft.

2
Ferdig

Kok forsiktig opp i en kjele og la småkoke i 2 minutter. Trekk vekk fra platen og kjøl ned!
Rødløken blir knallrosa når den kjøles ned i kjøleskapet :)

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

I 2009 tok jeg fagbrev som restaurantkokk og har etter det jobbet noen år innen restaurant, matbar og catering. Jeg har en stor lidenskap for mat, og har holdt en rekke matkurs innen alt fra gourmet til husmannskost. Nå studerer jeg ved Universitetet i Stavanger og driver denne matbloggen ved siden av studiene mine. Her legges det ut oppskrifter og tips for enklere matlaging for alle og enhver :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Hjemmelaget hamburger med chilimajones
neste
Fløtepoteter
forrige
Hjemmelaget hamburger med chilimajones
neste
Fløtepoteter

Legg Til Din Kommentar