Sellerirotpuré med trøffelolje

0 0
Sellerirotpuré med trøffelolje

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

1 stor sellerirot
5 dl H-melk
2 ss creme fraiche
1 ss meierismør
noen dråper trøffelolje
salt
Inneholder:
  • Laktose
Kjøkken:
  • 30 MINUTTER
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Sellerirotpure passer perfekt til helstekt indrefilet av okse eller til pannestekt torsk. Jeg synes den smaker ekstra godt om du tilsetter trøffelolje, men den smaker også godt uten. Du kan også lage en god suppe ut av pureen om du tilsetter melka som du kokte selleriroten i, og spe med eventuelt litt vann.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Skrell selleriroten og kutt den i grove biter.
Kok i melk til de er helt møre.

2
Ferdig

Sil melken over i en annen skål.
Kjør den kokte selleriroten i blender med litt av melka den kokte i, meierismør og creme fraishe.
Kjør til glatt pure, smak til med salt og gjerne litt trøffelolje

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

I 2009 tok jeg fagbrev som restaurantkokk og har etter det jobbet noen år innen restaurant, matbar og catering. Jeg har en stor lidenskap for mat, og har holdt en rekke matkurs innen alt fra gourmet til husmannskost. Nå studerer jeg ved Universitetet i Stavanger og driver denne matbloggen ved siden av studiene mine. Her legges det ut oppskrifter og tips for enklere matlaging for alle og enhver :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Torsk med søtpotetpuré og asiatisk smørsaus
neste
Verdens beste boller!
forrige
Torsk med søtpotetpuré og asiatisk smørsaus
neste
Verdens beste boller!

Legg Til Din Kommentar