Rekesalat
med egg og dill

0 0
Rekesalat

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
1 kg ferske reker
1 pose 165 gram majones
6 stk egg
0.5 agurk
1 bunt fersk dill
1 sitron
salt og pepper
Inneholder:
  • Egg
Kjøkken:
  • 30 MINUTTER
  • Porsjoner 10
  • Middels

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Sjekk denne digge rekesalaten! Superenkel å lage og den holder seg i kjøleskapet i en tett boks i 3-4 dager! Passer perfekt til frokosten, i sandwicher, på koldtbordet eller i salater! 😀

Rekesalat med egg dill og majones

 

(Visited 722 times, 2 visits today)

Steg

1
Ferdig

Skrell reker og kok egg

Kok egg til de er hardkokte (Gjør ingenting om plommen er litt bløt) som på bildet.
Skrell rekene mens eggene koker.

2
Ferdig

Når eggene har kokt i ca. 8 minutter, kjøl de ned i kaldt vann og skrell.
Del eggene med en eggedeler i små terninger. Legg egget først på langs, deretter andre vei, og til slutt på tvers, da får du små biter. Hvis du ikke har eggedeler kan du dele med en kniv.

3
Ferdig

Kutt agurken i små terninger.

4
Ferdig

Bland de skrelte rekene, egg i små biter, agurk i terninger og finhakket fersk dill sammen med en pose majones. Bruk en slikkepott til å blande alt sammen.

5
Ferdig

Press oppi saften fra en halv sitron og smak til med ca. en halv teskje salt og kvernet sort pepper. Smak til med mer dill og sitron om du synes den trenger mer av det.

6
Ferdig

Ha rekesalaten i en tett boks og oppbevar den i kjøleskap

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

I 2009 tok jeg fagbrev som restaurantkokk og har etter det jobbet noen år innen restaurant, matbar og catering. Jeg har en stor lidenskap for mat, og har holdt en rekke matkurs innen alt fra gourmet til husmannskost. Nå studerer jeg ved Universitetet i Stavanger og driver denne matbloggen ved siden av studiene mine. Her legges det ut oppskrifter og tips for enklere matlaging for alle og enhver :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Pastagrateng med kjøttdeig og blomkål
neste
Torsk med soya- og sitronsaus
forrige
Pastagrateng med kjøttdeig og blomkål
neste
Torsk med soya- og sitronsaus

Legg Til Din Kommentar