Pizzasnurrer med havregryn
pesto, skinke og ost

0 0
Pizzasnurrer med havregryn

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Deig:
3.5 dl vann
400 gram hvetemel
100 gram havregryn
0.5 pakke fersk gjær
1 ts salt
Fyll:
200 gram ost
pesto
3 ss philadelphia naturell kremost
1 løk
350 gram skinke
Inneholder:
  • Gluten
Kjøkken:

Litt sunnere pizzasnurrer!

  • 1.5 time
  • Enkel

Ingredienser

  • Deig:

  • Fyll:

Fremgangsmåte

Del

Pizzasnurrer med havregryn er ett litt sunnere alternativ enn vanlige pizzasnurrer. Pizzasnurrer er alltid godt å ha liggende i fryseren, og passer perfekt i matpakka. De kan tas frosne ut om morgningen, så tiner de sakte men sikkert i skolesekken og er klare til lunsj. De kan varmes noen sekunder i mikroen for å få de som nystekte 🙂

(Visited 2 053 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Bland sammen 100 gram havre, 400 gram hvetemel og 1 teskje salt.

2
Ferdig

Bland ut gjæren i lunket vann (ca 37 grader) og hell alt over i bollen med de tørre ingrediensene.

3
Ferdig

Bland alt sammen godt i en kjøkkenmaskin. Jeg bruker Kenwood med eltekrok og kjører på lav hastighet i ca 5 min.

4
Ferdig

Når deigen har blitt knadd skikkelig sammen så den løsner fra bakebollen, sett den til heving i ca 30 min, til deigen har oppnådd dobbel størrelse.

5
Ferdig

Når deigen har hevet ferdig, kjevle den utover i en tynn firkant, på størrelse med et stekebrett.

6
Ferdig

Husk å snu deigen rundt underveis og strø litt hvetemel på slik at den ikke klistrer seg til benkeplaten.

7
Ferdig

Smør deretter utover ca 3 ss med naturell kremost, ca 3 ss med hjemmelaget pesto

8
Ferdig

Strø på ost og resten av fyllet. Du kan ha på hva du vil av fyll. For eksempel paprika, rødløk, gul løk, skinke, pølse, salami, kjøttdeig, kylling eller pepperoni.

9
Ferdig

Rull sammen "pizzaen", og del inn i ca. 20 skiver.

10
Ferdig

Legg snurrene på bakepapir i en langpanne eller ildfast form og la de stå på benken å etterheve i ca 20 min. Sett ovnen på 200 grader, over og undervarmen.

11
Ferdig

Stek de midt i ovnen i ca 20 min, på 200 grader (over- og undervarme) til de er gyldne.

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

I 2009 tok jeg fagbrev som restaurantkokk og har etter det jobbet noen år innen restaurant, matbar og catering. Jeg har en stor lidenskap for mat, og har holdt en rekke matkurs innen alt fra gourmet til husmannskost. Nå studerer jeg ved Universitetet i Stavanger og driver denne matbloggen ved siden av studiene mine. Her legges det ut oppskrifter og tips for enklere matlaging for alle og enhver :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Focacciabrød
neste
Kokosmakroner
forrige
Focacciabrød
neste
Kokosmakroner

Legg Til Din Kommentar