Pizzasnurrer med havregryn
pesto, skinke og ost

0 0
Pizzasnurrer med havregryn

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Deig:
3.5 dl vann
400 gram hvetemel
100 gram havregryn
0.5 pakke fersk gjær
1 ts salt
Fyll:
200 gram ost
pesto
3 ss philadelphia naturell kremost
1 løk
350 gram skinke
Inneholder:
  • Gluten
Kjøkken:

Litt sunnere pizzasnurrer!

  • 1.5 time
  • Enkel

Ingredienser

  • Deig:

  • Fyll:

Fremgangsmåte

Del

Pizzasnurrer med havregryn er ett litt sunnere alternativ enn vanlige pizzasnurrer. Pizzasnurrer er alltid godt å ha liggende i fryseren, og passer perfekt i matpakka. De kan tas frosne ut om morgningen, så tiner de sakte men sikkert i skolesekken og er klare til lunsj. De kan varmes noen sekunder i mikroen for å få de som nystekte 🙂

(Visited 2 327 times, 2 visits today)

Steg

1
Ferdig

Bland sammen 100 gram havre, 400 gram hvetemel og 1 teskje salt.

2
Ferdig

Bland ut gjæren i lunket vann (ca 37 grader) og hell alt over i bollen med de tørre ingrediensene.

3
Ferdig

Bland alt sammen godt i en kjøkkenmaskin. Jeg bruker Kenwood med eltekrok og kjører på lav hastighet i ca 5 min.

4
Ferdig

Når deigen har blitt knadd skikkelig sammen så den løsner fra bakebollen, sett den til heving i ca 30 min, til deigen har oppnådd dobbel størrelse.

5
Ferdig

Når deigen har hevet ferdig, kjevle den utover i en tynn firkant, på størrelse med et stekebrett.

6
Ferdig

Husk å snu deigen rundt underveis og strø litt hvetemel på slik at den ikke klistrer seg til benkeplaten.

7
Ferdig

Smør deretter utover ca 3 ss med naturell kremost, ca 3 ss med hjemmelaget pesto

8
Ferdig

Strø på ost og resten av fyllet. Du kan ha på hva du vil av fyll. For eksempel paprika, rødløk, gul løk, skinke, pølse, salami, kjøttdeig, kylling eller pepperoni.

9
Ferdig

Rull sammen "pizzaen", og del inn i ca. 20 skiver.

10
Ferdig

Legg snurrene på bakepapir i en langpanne eller ildfast form og la de stå på benken å etterheve i ca 20 min. Sett ovnen på 200 grader, over og undervarmen.

11
Ferdig

Stek de midt i ovnen i ca 20 min, på 200 grader (over- og undervarme) til de er gyldne.

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Focacciabrød
neste
Kokosmakroner
forrige
Focacciabrød
neste
Kokosmakroner

Legg Til Din Kommentar