MYKE HORN MED OST OG SKINKE

1 0
MYKE HORN MED OST OG SKINKE

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
5 dl H-melk
5 dl vann
1700 gram hvetemel
200 gram meierismør
1 pakke fersk gjær
2 ts salt
1 ss sukker
valmuefrø
Valgfritt fyll:
ost
skinke
Inneholder:
  • Egg
  • Gluten
  • Laktose
Kjøkken:
  • 2.5 TIME
  • Porsjoner 42
  • Enkel

Ingredienser

  • Valgfritt fyll:

Fremgangsmåte

Del

Hva er vel ikke bedre enn myke horn med ost og skinke? Disse myke deilige hornene er veldig enkle å lage og veldig gode. Man trenger ikke alltid så mange ingredienser for å lage en god lunsj eller matpakke. Disse hornene har blitt veldig populære og jeg har fått tilbakemelding av flere lesere at de har testet oppskriften. Så gøy! 🙂

Oppskriften gir 42 horn.Myke horn med ost og skinke

 

(Visited 9 411 times, 7 visits today)

Steg

1
Ferdig

Lag deigen

Bland sammen hvetemel, salt og sukker i en bakebolle.

2
Ferdig

Smelt smør i en kjele, ha oppi vann og melk. Varm opp til blandingen er fingervarm. Pass på at den ikke er for varm, da kan gjæren bli ødelagt.

3
Ferdig

Bland gjæren ut i melke og smørblandingen som er fingervarm, og hell over de tørre ingrediensene. La maskinen gå med eltekrok, på lav hastighet til alt er blandet godt sammen. i 5-10 minutter.

4
Ferdig

Sett deretter deigen til heving en lun plass i ca. 40 minutter. Til deigen har blitt dobbelt så stor.

5
Ferdig

Når deigen har oppnådd dobbel størrelse, ha den over på en ren kjøkkenbenk.
Smør litt smør eller litt olje på benkeplaten, så slipper du bruke hvetemel.

6
Ferdig

Trill ut deigen:

Del deigen i 6 like store deler. Bruk kjevle å trill ut 6 store sirkler.

Kutt deretter hver sirkel i 8 like store "pizzastykker" og ha ost og skinke på den bredeste delen av hvert stykke. Ha gjerne i ketchup, oregano eller andre krydder om du ønsker det.

7
Ferdig

Rull deretter sammen, og legg på steikebrett med bakepapir.
Pensle med egg og strø på valmuefrø eller sesamfrø om du har det.

8
Ferdig

Etter hornene er penslet med egg, la de heve i 10-20 minutter på benken, før du setter de i ovnen på 180 grader, over og undervarme, midt i ovnen i ca 10-12 minutter.
Hornene er ferdige når de har fått en gylden og fin farge.

9
Ferdig

Nyt de nybakte hornene med en gang, eller send de med i nistepakken :)
Skal de spises en annen dag enn de lages, kan det være lurt å fryse de ned. Og ta de opp ett par timer før de skal spises. De blir gode om de varmes ett par minutter i ovnen før servering. Dette gjelder all type gjærbakst.

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

I 2009 tok jeg fagbrev som restaurantkokk og har etter det jobbet noen år innen restaurant, matbar og catering. Jeg har en stor lidenskap for mat, og har holdt en rekke matkurs innen alt fra gourmet til husmannskost. Nå studerer jeg ved Universitetet i Stavanger og driver denne matbloggen ved siden av studiene mine. Her legges det ut oppskrifter og tips for enklere matlaging for alle og enhver :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Ida Maries vårruller
neste
Lefserull med spekeskinke og ruccula
forrige
Ida Maries vårruller
neste
Lefserull med spekeskinke og ruccula

Legg Til Din Kommentar