MYKE HORN MED OST OG SKINKE

1 0
MYKE HORN MED OST OG SKINKE

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
5 dl H-melk
5 dl vann
1700 gram hvetemel
200 gram meierismør
1 pakke fersk gjær
2 ts salt
1 ss sukker
valmuefrø
Valgfritt fyll:
ost
skinke
Inneholder:
  • Egg
  • Gluten
  • Laktose
Kjøkken:
  • 2.5 TIME
  • Porsjoner 42
  • Enkel

Ingredienser

  • Valgfritt fyll:

Fremgangsmåte

Del

Hva er vel ikke bedre enn myke horn med ost og skinke? Disse myke deilige hornene er veldig enkle å lage og veldig gode. Man trenger ikke alltid så mange ingredienser for å lage en god lunsj eller matpakke. Disse hornene har blitt veldig populære og jeg har fått tilbakemelding av flere lesere at de har testet oppskriften. Så gøy! 🙂

Oppskriften gir 42 horn.Myke horn med ost og skinke

 

(Visited 10 921 times, 17 visits today)

Steg

1
Ferdig

Lag deigen

Bland sammen hvetemel, salt og sukker i en bakebolle.

2
Ferdig

Smelt smør i en kjele, ha oppi vann og melk. Varm opp til blandingen er fingervarm. Pass på at den ikke er for varm, da kan gjæren bli ødelagt.

3
Ferdig

Bland gjæren ut i melke og smørblandingen som er fingervarm, og hell over de tørre ingrediensene. La maskinen gå med eltekrok, på lav hastighet til alt er blandet godt sammen. i 5-10 minutter.

4
Ferdig

Sett deretter deigen til heving en lun plass i ca. 40 minutter. Til deigen har blitt dobbelt så stor.

5
Ferdig

Når deigen har oppnådd dobbel størrelse, ha den over på en ren kjøkkenbenk.
Smør litt smør eller litt olje på benkeplaten, så slipper du bruke hvetemel.

6
Ferdig

Trill ut deigen:

Del deigen i 6 like store deler. Bruk kjevle å trill ut 6 store sirkler.

Kutt deretter hver sirkel i 8 like store "pizzastykker" og ha ost og skinke på den bredeste delen av hvert stykke. Ha gjerne i ketchup, oregano eller andre krydder om du ønsker det.

7
Ferdig

Rull deretter sammen, og legg på steikebrett med bakepapir.
Pensle med egg og strø på valmuefrø eller sesamfrø om du har det.

8
Ferdig

Etter hornene er penslet med egg, la de heve i 10-20 minutter på benken, før du setter de i ovnen på 180 grader, over og undervarme, midt i ovnen i ca 10-12 minutter.
Hornene er ferdige når de har fått en gylden og fin farge.

9
Ferdig

Nyt de nybakte hornene med en gang, eller send de med i nistepakken :)
Skal de spises en annen dag enn de lages, kan det være lurt å fryse de ned. Og ta de opp ett par timer før de skal spises. De blir gode om de varmes ett par minutter i ovnen før servering. Dette gjelder all type gjærbakst.

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Ida Maries vårruller
neste
Lefserull med spekeskinke og ruccula
forrige
Ida Maries vårruller
neste
Lefserull med spekeskinke og ruccula

Legg Til Din Kommentar