MINIFOCACCIA

0 0
MINIFOCACCIA

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
500 gram hvetemel
3 dl vann
0.5 ss tørrgjær
6 ss olivenolje
1 ts sukker
1 ts salt
TOPPING:
Litt olivenolje
Litt maldonsalt
Inneholder:
  • Gluten
  • Porsjoner 8
  • Enkel

Ingredienser

  • TOPPING:

Fremgangsmåte

Del

Minifocaccia er veldig godt, og helt supert å ha liggende i fryseren. Jeg bruker det til sandwicher, ved siden av supper, til pasta og tapas. Du kan lage de med maldonsalt eller med soltørkede, tomater og valgfrie urter som feks. rosmarin. Hvis du fryser de ned er det lurt å tine de på benken en times tid, før du varmer de 5 minutter i ovnen på 180 grader varmluft, slik at de blir sprø og god 🙂

Minifocaccia

(Visited 566 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Sett ovnen på 200 grader, over- og undervarme.

2
Ferdig

Ha lunkent vann, hvetemel, olivenolje, salt og gjær i en bakebolle og elt med eltekrok i ca. 5 minutter.

3
Ferdig

La deigen heve på benken, dekket til med et rent kjøkkenhåndkle, i ca. 40 minutter.

4
Ferdig

Del deigen i 8 like deler, og trill til de til runde boller.

5
Ferdig

Bruk en kjevle å trill bollene flate. Pass på at de ikke blir altfor tynne. Legg de deretter over på et bakebrett med bakepapir.

6
Ferdig

Press små groper i deigen med fingrene og dryss over litt olivenolje og maldonsalt.

7
Ferdig

La de stå å heve seg litt på benken i ca. 15 minutter, før du steker de i ca. 10 minutter i forvarmet ovn, 200 grader, over- og undervarme. Midt i ovnen. De er ferdige når de er gyldne.

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
SJOKOLADESUFFLÉ
neste
Focacciasandwich med kylling, bacon og sennepsdressing
forrige
SJOKOLADESUFFLÉ
neste
Focacciasandwich med kylling, bacon og sennepsdressing

Legg Til Din Kommentar