Lefserull med spekeskinke og ruccula
Perfekt til tapas og fingermat

1 0
Lefserull med spekeskinke og ruccula

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
6 stk tortillalefser
1 pakke ruccula
200 gram kremost Du kan velge naturell kremost, men du kan også velge kremost med feks. hvitløk og urter.
ferske urter gressløk/persille
Litt salt og pepper
300 gram skivet spekeskinke
Eller
300 gram røykelaks
Inneholder:
  • Gluten
  • Laktose
  • 20
  • Porsjoner 12
  • Enkel

Ingredienser

  • Eller

Fremgangsmåte

Del

Lefserull med spekeskinke, ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks. Det er heller ikke feil å ha med litt i tursekken. Lefserullene er en slager på tapasbordet, eller som snacks ved siden av ost og kjeks.

Du kan også lage lefserull med røykelaks! Begge deler er veldig godt.

Lager du lefsene som en av mange retter til tapasbordet regner du ca en halv lefse pr. person 🙂

(Visited 49 155 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Bland naturell kremost med litt salt, pepper og finhakket persille eller gressløk.
(du kan også kjøpe en kremost med urter og hvitløk, kjøp den du liker best)

Smør kremostblandingen utover lefser.
Strø rucculasalat på langs.

2
Ferdig

Legg spekeskinke eller røykelaks over rucculasalaten og rull lefsen stramt sammen.
Hvis du bruker røykelaks i stedet for spekeskinke, passer det veldig godt med kremost med dill.

3
Ferdig

Hvis du lager lefserullene dagen før, kan du vente med å kutte de til rett før de skal serveres!
Dekk lefsene med plastikkfolie og la de ligge i kjøleskapet. Ta de ut en time før servering slik at de blir myke og smakene kommer mer frem. Kutt lefsene annen hver gang rett over og på skrått slik at du får satt de opp på fatet :)

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
MYKE HORN MED OST OG SKINKE
neste
Crispy kyllingburger
forrige
MYKE HORN MED OST OG SKINKE
neste
Crispy kyllingburger

Legg Til Din Kommentar