Kyllingwok med nudler og peanøtter

0 0
Kyllingwok med nudler og peanøtter

Del på sosiale medier:

Eller du kan kopiere og dele denne nettadressen

Ingredienser

Endre Porsjoner:
250 gram kyllingfilet
125 gram eggnudler
2 gulrøtter
1 løk
0.5 brokkoli
0.5 paprika
1 rød chili
3 hvitløksfedd
3 ss sweet chili saus
3 ss soyasaus
2 ss østerssaus
peanøtter
0.5 lime
Inneholder:
  • Egg
  • Gluten
  • Nøtter
  • Spicy
Kjøkken:
  • 30 MINUTTER
  • Porsjoner 2
  • Enkel

Ingredienser

Fremgangsmåte

Del

Kyllingwok med nudler og peanøtter er en enkel og god middag! Det går kjapt å lage det, og det smaker veldig godt. Du bestemmer selv hvilke grønnsaker du vil bruke. Når jeg lager wok pleier jeg å velge mellom gulrøtter, løk, brokkoli, blomkål, paprika, asparges, purreløk, squash og brekkbønner. Du kan også ha i bambusskudd, minimais og vannkastanjer. Du bestemmer selv 🙂

(Visited 473 times, 1 visits today)

Steg

1
Ferdig

Når du lager wok skal wokpanna/steikepanna være skikkelig varm hele tiden! Det er viktig at du varmen steikepanna skikkelig opp før du har i kyllingbitene, og at du fortsetter med full styrke når du har i de andre ingrediensene. Du må passe på hele tiden, og røre godt slik at det ikke svir seg.

2
Ferdig

Kok nudler i saltet vann. Når nudlene er ferdig kokt, kjøl de ned i kaldt vann. Beregn ca. 1 rute/60-70 gram eggnudler pr. person.

3
Ferdig

Kutt kyllingfilet i terninger og grønnsakene i passe biter.
Finhakk hvitløk og chili.

4
Ferdig

Ha salt og pepper på kyllingbitene. Varm opp en steikepanne med litt nøytral olje. La kyllingbitene ligge å brunes litt på hver side.

5
Ferdig

Før kyllingbitene er ferdig stekt, tilsetter du grønnsakene. Steik dette med kyllingen i ett lite minutt før du tilsetter de kokte nudlene. La platen stå på full styrke hele tiden.

6
Ferdig

Tilsett deretter hakket hvitløk og chili, og de tre sausene. La dette steike/koke ett par minutter sammen med nudlene, kyllingen og grønnsakene, mens du rører godt rundt slik at nudlene og alt det andre blir vendt rundt i sausen. Ha oppi litt hakkede peanøtter og skvis over limesaft. Ikke la det stå for lenge. Grønnsakene skal være crispy!

7
Ferdig

Strø over koriander, om du har dette, ved servering.

Ida Marie Aamot Storbakken

Ida Marie Aamot Storbakken

Jeg har fagbrev som kokk og jobber som sosionom i Haugesund kommune. Driver denne matbloggen ved siden av jobben for å dele oppskrifter og tips til enklere matlaging :) Les bloggen min for oppskrifter og tips, og ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på! - Ida Marie <3

Oppskriftsanmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften ennå, bruk skjema under for å skrive din anmeldelse
forrige
Kringle med kanelsirup og vaniljekrem
neste
Ostekake med vanilje og rømmelokk
forrige
Kringle med kanelsirup og vaniljekrem
neste
Ostekake med vanilje og rømmelokk

Legg Til Din Kommentar